- 2 Kasım 2024
- 24
- 4
- 19
-
- Konu Sahibi gunesinzlari
o olaydan sonra olmadı suan da peceteuşe sildigimde geliyor soğan suyu içmiştim sanırım sökülüyor ben böylr düşünüyorum ama yerleşme kanamadı değildir demiO olaydan sonra ilişki korunmasiz ilişki yaşamadiysaniz regl geçikmiş olabilir .
Konuma bakar mısınız dediğiniz bu konunuz sanırım. Bence bu kadar telaşlanmayın eğer çocuk istemiyorsanız. Bir de kondom eğer en baştan takıldıysa bir şey olmaz koruyuculuğu çok yüksek ama eğer biraz penetrasyon yapılıp sonra takıldıysa zevk suyu denen şeyden de sperm geçebiliyor. Bence stres yapma anladığım kadarıyla ya öğrencisin ya da bekarsın. Kendini korumadan erkeğe bırakma kendinio olaydan sonra olmadı suan da peceteuşe sildigimde geliyor soğan suyu içmiştim sanırım sökülüyor ben böylr düşünüyorum ama yerleşme kanamadı değildir demi
yok direkt kondom takılıydı benim aklıma takılan şey hani peçeyeye sildikçe kan geliyor ama bu adetiöin sökülme belirtisi mi yoksa yerleşme olabilir mi(bana da ders oldunbu arada bidaha hiç bir erkeğe karşı böyle bir yaklaşımımmolmaz) sadece susn reglim mi sökülüyo yoksa yerleşmemi mi öünkü dün altıncı gün gecikmemdi test negatiftiKonuma bakar mısınız dediğiniz bu konunuz sanırım. Bence bu kadar telaşlanmayın eğer çocuk istemiyorsanız. Bir de kondom eğer en baştan takıldıysa bir şey olmaz koruyuculuğu çok yüksek ama eğer biraz penetrasyon yapılıp sonra takıldıysa zevk suyu denen şeyden de sperm geçebiliyor. Bence stres yapma anladığım kadarıyla ya öğrencisin ya da bekarsın. Kendini korumadan erkeğe bırakma kendini
Sökülüyorsundur sadece stresten tam gelemiyordur. Önerim kiraz sapı çayı içmen o hızlı söktürüyor. Sakin kalmaya çalış ağrı kesici vs geciktirir bilgin olsun.yok direkt kondom takılıydı benim aklıma takılan şey hani peçeyeye sildikçe kan geliyor ama bu adetiöin sökülme belirtisi mi yoksa yerleşme olabilir mi(bana da ders oldunbu arada bidaha hiç bir erkeğe karşı böyle bir yaklaşımımmolmaz) sadece susn reglim mi sökülüyo yoksa yerleşmemi mi öünkü dün altıncı gün gecikmemdi test negatifti
teşekkür ederimSökülüyorsundur sadece stresten tam gelemiyordur. Önerim kiraz sapı çayı içmen o hızlı söktürüyor. Sakin kalmaya çalış ağrı kesici vs geciktirir bilgin olsun.
Belli ki küçük bir genç kızsın. Kendine daha çok dikkat et. Özellikle kendi evin/gelirin olmadan bu konular seni yıpratabilir. Maalesef erkekler hastalık konularına da pek dikkat etmiyorlar. Ondan da koru kendini. Güzel günlerin olsunteşekkür ederim
çok teşekkür ederim bu ay ki yaşadığım stres bana ders oldu tek istedigim suan reglimin tam anlamıyla olması. o kisiyi de hayatımdan cıkarttımBelli ki küçük bir genç kızsın. Kendine daha çok dikkat et. Özellikle kendi evin/gelirin olmadan bu konular seni yıpratabilir. Maalesef erkekler hastalık konularına da pek dikkat etmiyorlar. Ondan da koru kendini. Güzel günlerin olsun
Büyük ihtimal adetiniz gecikmiş sokulme olabilir. Adet olmuşsunuz çünkü ilişki sonrası. Yerleşme değildir.yok direkt kondom takılıydı benim aklıma takılan şey hani peçeyeye sildikçe kan geliyor ama bu adetiöin sökülme belirtisi mi yoksa yerleşme olabilir mi(bana da ders oldunbu arada bidaha hiç bir erkeğe karşı böyle bir yaklaşımımmolmaz) sadece susn reglim mi sökülüyo yoksa yerleşmemi mi öünkü dün altıncı gün gecikmemdi test negatifti
teşekkür ederim dün akşam üzeri regl oldumBüyük ihtimal adetiniz gecikmiş sokulme olabilir. Adet olmuşsunuz çünkü ilişki sonrası. Yerleşme değildir.