canım annen bu konuda ısrarcıysa babanla konuş ,naparsan yap ama istemediğin hiç bir şey yapma ,gelecekte bu senin hayatın olacak ve anadolu lisesini kazandığına göre başarılı bir öğrenci olmalısın,imam hatipte annenin ısrar etmesi dini eğitim açısından olabilir ,babanı bunu dışarıdanda telafi edebileceğini ,anadolu liselerinde okumak istediğini söyle ,babalar kızlarına dayanamazlar bence bunu değerlendir derim,sevgiler.
rehber hocan varsa önce ona anlat ve ailenle hocanı görüştür, en iyi rehber hocası ikna edebilir aileni. çünkü sen ailene ne anlatırsan anlat senin küçük oldugunu dogru karar veremedigini düşünecekler. bu senin hayatın ve sen ne istiyorsan o olmalı, hayatın boyunca o işi sen yapacaksın tabi ailenin fikirleri de önemli ama eğitim söz konusuysa önce öğrencinin fikri alınmalı.
bu arada anadolu imam hatip liseleri var. oraya gidersen ikinizinde gönlü olur. :)) biraz gülümse diye şaka yapayım dedim ciddiye alma sakın. umarım hayırlısı olur senin için
ilk olarak çok çok teşekkür ederim gerçekten tercih dönemi 1 hafta daha uzadığı için dün babamı dershaneye götürdüm babamdan öncede ben gidip rehber öğretmenlerimle konuştum onlarda babamı zorda olsa ikna ettiler.büyük ihtimalle tüm tercihlerim Anadolu lisesi olucak gerçekten tekrar tekrar teşekkür ederim böyle bi öneride bulunduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?