Cok acıl 150 tl lazımm arkadaslar

Kredi kartın varsa oradan taksitli avans çekebilirsin.

malesef kredı kartım yok ogrencıyım ama cok acıl 150 tl ye ıhtıyacım var ne satabılırım nerden bulabılırım kredı falan da cekemem ogrencıyım banka gıbı yerlere bulasamıyorum o yuzden baska bı cozumu yok mu cok acıl para lazım

Valla, benimde dün acil paraya ihtiyacım oldu. Senin gibi ne yapacağımı bilemedim. Gittim altın küpemi bozdurmdum, başka çözüm bulamadım canım. İşin rast gitsin..

yakın tanıdktan borc alabilirsin olmadı öğrenciler için part time işler var anket işleri filan günlük para veriyorlar dısarda sokakta anket yapıyosun yada broşür filan dagıtıyosun bi ajansa gidip böyle bir iş istediğini söyleyebilirsin hatta mümkünse 5 günlüğü birden alayım kagıt ımzalayayım gerekırse 5 gün calısıcam filan diye alabiirsin.günlüğü 30 tl diye biliyorum arkadaslarımdan çalışan vardı.

ya cok problemlıyım bılıyorum ama annem kesınlıkle calısmama ızın vermez hele okullar acılınca da calısamam asla ızın vermez tatıl olsaydı belkı bı derece ama kusura bakma canım ya hıc bısı yapamam dıyorum nasıl para bulucam sız de haklısınız tabı ama pekı ınternetten falan bı sekılde para kazanamaz mıyım

internette anket doldur para kazan sitelerine katılmanı tavsiye etmem bende düşünmüştüm bu durumu ancak dolandırıcılık cok fazla olduğunu öğrendim.kendi siten olursa mesela takı yapar satarsın ne bilim.tanıdık bir kıyafet magazasıyla anlaşırsın 20 tl magazada satıyorsa sen nette 30 tl ye satar ordan kar yaparsın.başka net işi bilmiyorum ben ancak evde nikah şekeri yapma işi yada sarma sarma işi şeklinde komşularımızdan evde çalışan bayanlarda var.belki böyle bir işte bulabilirsin evde çalışırsın.yaptıgın kadar kilo yada tane üzerinden ücret alırsın.

cok tesekkur ederımm bu takı ısını bı denıcem cok sagoll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…