cok acikli film bir film onerebilirmisinz

filmlerin ikisinide baktim dokunakliydilar ama aglayamadim arkadaslr ya ...bakalim ne zmnn gozyasi volkani patlicak

cnm biras geç oldu konunu görmem hala filme ihtiyacın war mı bilmiorum ama a moment to remember harika bi film. ilk yarım saati biraz sıkıcı gelse de sonrası harika. ben çooo..k ağlamıştım hatta üni de sınıfça izleyip ağlamıştık :) şiddetle tawsiye ederim

[/QUOTE
]aaaaaaaaa ayşenın sacını kesmelerı götürmeleriiiii o kızın oyunculuğuu da mı ağlatmadıııııııııı

o zaman tavsiyem 1 soğanı alıyosun kesıyosunn bı guzel gözlerine:84::84::84::84::84::84::84: sürüyosunnnn :86::86::86:başka ne diyim allah ağlatmasınnnnnnnnnnn[/QUOTE]

aglama ihtiyaci duyduyum zmn kesin ilk bunu denicem canim:))

kore filmlerini öneririm şuan aklıma gelmiyo ama istersen bakarım romantik dram oluyo genelde türleri
hmm evt guzel oluyorlar bi defa izlemistim bende romantik guzeldi:)tsk cnm not aldimm

esaretin bedeli bunda ağlamazsan kesinlikle kız kardeşim mommo da ağlarsın
iyy esaretin bedelini ben bi turlu izleyemiyorum ya..yine bi ara onu arkadas onerisiyle izlyeyim dedim ama 10.dk da kapattim ck skildim o filmi bir turlu bastan sona kdr izleyemiyorum izlettirmiyor film kendini bana ya :))

"Rüzgâr Gibi Geçti"

İzlemedim ama netten bi baktım güzele benziyor.
bu filmide not aliyorum izlemedim daha once en azindan ismi tanidik gelmiyor:)

onu izledim cnm evt ck guzel bi film kore mi japan mu ne yapimi tam bilmyiorumda yanilmyiorsam oyleydi dimi cnm:)

hepinize tsk ederim valla ben suan kendimi iyi hissediyorum aglamak istemiyorum :)neden derseniz oylesine radyo acmistim bitane sarki dokundu agladim sonra azck kendimi zorladimm agladim iyi kotu iste snra dus mus simdi ck iyimm...ama bu aralar dengesizligim ustumde olabilir sinavlar yzunden...o zmn ck isime yarayacaklarina eminimm onerilerinizin :)cok optumm kib :)

Son düzenleme:
abimm filmini iizle istersen baslarda komik ama bi yandan guldururken bi yandan da cok huzunlu filmin sonunda ben dayanamayip agladimm...

Türkan Şoray ve Kartal Tibet in- "Zulüm" filmi özellikle son sahnelerinde hüngür hüngür ağladım...Youtube de filan var canım..

Bir Kadinin Gözyasi "Thérèse Desqueyroux"

Film Özeti

1920'ler, Fransa... Daha çocuk yaşlarda evlenmek istediği Bernard'la evlenen soylu Thérèse Desqueyroux, artık bu kararından pişmandır. Bernard'ın zorbalıklarından ve sıkıcı taşra hayatından kurtulmak istemektedir...
Filmin başrollerinde Fransız sinemasının en önemli oyuncularından Audrey Tautou ve Gilles Lellouche yer alıyor.

Bir kadının göz yaşını izlemeni tavziye ederim yeni girdi gösterime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…