Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
filmlerin ikisinide baktim dokunakliydilar ama aglayamadim arkadaslr ya ...bakalim ne zmnn gozyasi volkani patlicak[/QUOTE
]aaaaaaaaa ayşenın sacını kesmelerı
götürmeleriiiii
o kızın oyunculuğuu da mı ağlatmadıııııııııı
o zaman tavsiyem 1 soğanı alıyosun kesıyosunn bı guzel gözlerine:84::84::84::84::84::84::84: sürüyosunnnn :86::86::86:başka ne diyim allah ağlatmasınnnnnnnnnnn![]()
filmlerin ikisinide baktim dokunakliydilar ama aglayamadim arkadaslr ya ...bakalim ne zmnn gozyasi volkani patlicak
hmm evt guzel oluyorlar bi defa izlemistim bende romantik guzeldi:)tsk cnm not aldimmkore filmlerini öneririm şuan aklıma gelmiyo ama istersen bakarım romantik dram oluyo genelde türleri
iyy esaretin bedelini ben bi turlu izleyemiyorum ya..yine bi ara onu arkadas onerisiyle izlyeyim dedim ama 10.dk da kapattimesaretin bedeli bunda ağlamazsan kesinlikle kız kardeşim mommo da ağlarsın
bu filmide not aliyorum izlemedim daha once en azindan ismi tanidik gelmiyor:)"Rüzgâr Gibi Geçti"
İzlemedim ama netten bi baktım güzele benziyor.
onu izledim cnm evt ck guzel bi film kore mi japan mu ne yapimi tam bilmyiorumda yanilmyiorsam oyleydi dimi cnm:)cnm biras geç oldu konunu görmem hala filme ihtiyacın war mı bilmiorum ama a moment to remember harika bi film. ilk yarım saati biraz sıkıcı gelse de sonrası harika. ben çooo..k ağlamıştım hatta üni de sınıfça izleyip ağlamıştık :) şiddetle tawsiye ederim![]()
"Rüzgâr Gibi Geçti"
İzlemedim ama netten bi baktım güzele benziyor.