cok acikli film bir film onerebilirmisinz

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
off kizlarr merhaba hepinize...ya ben cok gerginimm sinavlarim var eylul itibariyle off bole aglamak rahatlamak istiyorum...ole gerginimki ders calisamiyorum cok dramatik ck aciklii bi film onerebilirmsniz bana yada baska bisey ne bileyim bana yardimci olacak bisey aglama konusundaa...

off kizlarr merhaba hepinize...ya ben cok gerginimm sinavlarim var eylul itibariyle off bole aglamak rahatlamak istiyorum...ole gerginimki ders calisamiyorum cok dramatik ck aciklii bi film onerebilirmsniz bana yada baska bisey ne bileyim bana yardimci olacak bisey aglama konusundaa...

"başka dilde aşk" ı izleyebilirsin. cd sini al. kışın gösterime girmişti çünkü.

"başka dilde aşk" ı izleyebilirsin. cd sini al. kışın gösterime girmişti çünkü.

cnm izledim ben onu...baska oneri gelmezse yine izlerimm :)cok sagol cnm baska onerilerin varsa valla sole aklina ne geliyorsaa izlemedigim varsaa aralarinda izlerim hemen

-------:59::59::59::59::5::5::5::5::84::84::84::84:kız kardeşim mommo-----------
yanlız ewde oturup izleyin
ben hönküre hönküre aglayarak izledimmmmmmmmmmmm

iki filmde dusunduruyor insani ya off...insanlar nasl zorluklar yasiyor vs vs ben burda iki dersi alamiyorum ya cok simarikmiyim neyimm amma tembel oldum ya kendime cok kiziyorumm :47:

babam ve oğlum
selvi boylum al yazmalım
tıtanic ben bunlarda ağlamıştım (=

onlarda bende agladim cnm ama sonunu bildigim bisey izlemek istemiyorum gerci baska secenegim olmasaydi izlerdim ama o filmleri ozellikle selvi boylum al yazmalim ve titanici birkac defa izledim yinede izleyebilirm ama izlemedigim filmler olmasini tercih ederim:)sagol cnm

kiz kardesim mommo agriklik basti sanki ne bileyim en azindan fragmani ole onu izlemeye karar verdim:) off insalah ise yarar

hepinize tek tek tsk ediyorum:)) ben simdi musadenizlee sinema saloluna cekilce:61:mendillde alicamm :43:film bittikten snra gelirimm yorum yapmaya etkisi varmiydi yokmuyduu hadi ck optumm:)gorusuruzz

Back