• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çok açık sarı saç rengimi koyulaştırmak istiyorum :(

noleafclover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
30
0
46
Bursa
merhaba kızlar ben dip saçlarımı açtım ama çok açık oldu ve biraz koyulaştırmak istiyorum doğal tonlarda sarı istiyorum resimde eklicem hem belki açmak isteyenlere de yardımcı olmuş olurum. şimdiden teşekkürler :)

normalde birazcık daha grimsi duruyor çünkü üstüne küllü boyadım

Eklentiler

• $IMG_5848.JPG
    $IMG_5848.JPG
    142,1 KB · Görüntüleme: 3.173
  • $IMG_5850.jpg
    $IMG_5850.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 2.811
Son düzenleme:
çok teşekkür ederim hepinize :) ilk defa bu kadar açık oluyo gözüm alışmadı belki de ,içimi rahatlattınız biraz. koleston yoğun açıcıyla açtım biraz turunculu oldu üstüne de koleston 11/1 boyadım küllü olduğu için turunculuklar gitti ama beyazımsı bişey oldu koyulsun diye 8/1 ve 9.0 karıstırdım ama pek koyultmadı uçlardaki saçlarım daha koyu kaldı. cila işlemi nasıl yapılıyor acaba bilen var mı ?

valla ben de cok begendım .sankı dogustan bu renkmıs gıbı

orjınal kendı sacın gıbı cok dogal duruyor yaa

gercekten hıc bozma derım .

Saç rengini çok beğendim ben de, çok doğal görünüyor. Beyaz tenli, ela gözlüymüşsün, hafif bir makyajla çok güzel taşıyabilirsin bu rengi. Değiştirme derim.
Nasıl elde ettin acaba? Kullandığın boyanın numarası ne?

çok teşekkür ederim hepinize :) ilk defa bu kadar açık oluyo gözüm alışmadı belki de ,içimi rahatlattınız biraz. koleston yoğun açıcıyla açtım biraz turunculu oldu üstüne de koleston 11/1 boyadım küllü olduğu için turunculuklar gitti ama beyazımsı bişey oldu koyulsun diye 8/1 ve 9.0 karıstırdım ama pek koyultmadı uçlardaki saçlarım daha koyu kaldı. cila işlemi nasıl yapılıyor acaba bilen var mı ?

Yazmışsın zaten, yeni gördüm. :1: Cila işlemi için bu konudaki ilk mesaja bakabilirsin;

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/525005-sac-boyamasac-acmasac-rengi-degistirmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html

konu acılmısken ben de sorayım izninle konu sahibi:34:

benım saclarım da bal rengi. koleston 11.1e boyarsam acılır mı ?

Renge bayıldım, yerinde olsam enazından dibi gelene kadar değiştirmezdim. Bu kadar doğal bir sarı görmemiştim daha önce.

cokkkkkk güzeeeeeellllll bende böyle istiyorum bende kuaför kurbanı oldum diplerim suan bekliyor rengi çok beğendim bende yapabilirimmmm :) cila işlemini ben boya saç kremi ve su karışımı ile yapıyorum azıcıkta oksidan koyuyorum 15 20 dakika diplerinde bekletip uçlara sürüyorum 10 dk sonra yıkıyorum...

özel meesaj attm ama msj sayını görünce buraya da yazim dedim :6:
canım acaba boyamadan önce saçın ne renkti, seninkini görünce çok heveslendim :)

msjına cvp yazmaya çalıştım ama gönderemiyormuşum :) benim saç rengim baya koyu canım kolestonla yapmıstım ama bana yıprattı gibi geldi kurudu sanki ama lastik gibi falan olmadı kesinlikle bakımla düzeltilebilir. yalnız açıcı sordükten sonra jelatinle sardım turuncu kalmasın diye :)

Son düzenleme:
cesaretimi topladığım an yapıcam o kadar güzel olmuş ki seninkiiii :54:

Back