- Konu Sahibi deletedaccount
düzenlenmiştir....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçını bu boyalarla boyarsan saçın kopar . açıcı ozelliği çok kuvvetli boyalardır çünkü. saçına tonlama yapman lazım yeterince açık zaten. igora 9.5serisinden istedigin tonu bulup düşük oksıdanla (%2) tonlama yap. saçın daha da yıpranmaz. 9.5-5 altın sarıdır .
oksidan gösterdiginizden evet . igoranın tonlama boyaları normal boyalardan farklı. ozellikle igora önerdim. alacagınız oksidan litreliktir. mesela 9.5-5 altın sarı kullanacaksanız, %2 lik oksıdanla belirtilen ölçüde karıştırıp normal boya uygulaması gibi saç boyanır .saçınızı boşuna yıpratmayın. igora 9.5 serisinde başka tonlama renkleri de var. onlara da bakabilirsiniz . siz altın deyınce 9.5-5 önerdim
zazahanda kolaylıkla bulabılırsın. ben igorayı 8 tl ye alıyordum. ama 9.5 serisi olmasına dikkat et.
tonlama boyasıyla normal boya arasında mutlaka fark vardır. yoksa igorada hem 9-5 rengi var hemde 9.5-5 rengi var . pigment yogunlukları farklıdır .
tonlama boyalarında ne kadar oksıdan koyuldugunu hatırlamıyorum. ama alırsan 9.5-5 içinde mutlaka yazar ne koyman gerektigi.
dipler için farklı uyguluma uçlar için farklı uygulama yapma derim. profesyonel yardım al. 0.22 mavidir. saçını yeşertir . uçlarda altın sarısı olacak çünkü daha kullanılmaz bir hal alabilir.
birde bu insanlar anlıyorum herseyden dıye geçiniyor. 9.5-5 i demek 5 tane 9.5 anlamış.
9.5 rengi düşük oksıdan oldugundan tutmamıştır saçında. ama boya koyulaşır saçta durdugu surece .
igora 9.5-0 rengini alabilirsin eğer 9.5 ta karamellik olduysa. ama 9.5-0 nötr sarı tonlamasıdır . altınlık vermez saçına . ama istedigin renkte çok açık .
boya hala saçtayken durdugu renge aldanma. yıkadıktan sonraki rengi önemli.
elindekileri boyaları değiştir mutlaka . bi tanesini açmışsın zaten. kalan 4 tanesini ver . bi tane 9.5-5 bir tanede 9.5-0 rengini al . denersin eğer 9.5-5 çok altın gelirse 9.5-5 ile 9.5-0 karıştırırsın.
dore = altın :)