Saç Rengi ve Saç Boyama çok açık doğal sarı 12/0 !!!

pambuukprenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
10
1
kızlar ben koyu kumral boyalı saçlarımı iki kutu açıcıyla açtım daha doğrusu açmaya çalıştım ama heryerine yediremediğim için orta kısımları koyu renk kaldı az kalsın yanıyordu saçlarım hemen yıkadım üstünede koleston çok açık doğal sarıyla boyadım ama saçlarım biraz beyazımsı birazı sarı birazı eski saç rengim olarak kaldı . herkes çok açık olmuş diye kimse beğenmedi erkek arkadaşım hariç oda sarı rengi sevdiği için , şimdi tekrar işlem yaparsam saçlarım lastik gibi olacak daha kötüsü hatta benim şuan ne yapmam gerekir tekrar bi koyu rengemi boyamalıyım yoksa biraz beklesin mi ve arkası da çok kötü duruyo açıçıyı sürememişim arka taraflarına ekde resimde gördüğünüz gibi oldu malesef

Eklentiler

• SAM_4649.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 270
  • SAM_4650.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 223
bence suanda hic birsey yapma guzelim saci kayip edersin.. kuafore sor bide normalde hemen boyatmak kotu diyorlar

3 seçeneğin var.
1-kuaförde koyu yerleri açtırıp rengi eşitlemek ve komple sarı yapmak
2-saçını koyu renge boyamak (yeşillenmemesi için dore veya bakır gibi bir yansıması olmalı)
3-ikisinin arası bir renk seçip boyamak, 8 tonları gibi.bu şekilde saç rengin tam eşitlenmese de kontrast azalır, bu kadar göze batmaz.üstüste boyadıkça birkaç ay içinde daha da eşitlenecektir diye düşünüyorum.

dün boyadım açtım, hemen üstüne yaparsam yanabilir mi diye korkuyorum

Normalde 15 gün bekleyin derler.boyarsan yanmaz ama tekrar açarsan açıcının 2.kez değdiği yer olursa yanar.

1 hafta beklesen daha iyi sanki . Yada kuaföre düzelttirsen kendini riske atmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…