tam rengını bılemıyorum kızlar ama seren serengıl yapmıstı bı ara sacımın bazı yerlerını actım acıcıyla ama hala turunculuklar var ve ıstemedıgım bır sarı ton..acaba tekrardan acma ıslemı mı yapmam gerekıyo yoksa sarının uzerıne bı boya mı yapmam gerek.çok açık kullu sarı gıbı mesela..lutfen yardım edın kızlar hıc ııcme sınmedı bu sacımm:2:
tam rengını bılemıyorum kızlar ama seren serengıl yapmıstı bı ara sacımın bazı yerlerını actım acıcıyla ama hala turunculuklar var ve ıstemedıgım bır sarı ton..acaba tekrardan acma ıslemı mı yapmam gerekıyo yoksa sarının uzerıne bı boya mı yapmam gerek.çok açık kullu sarı gıbı mesela..lutfen yardım edın kızlar hıc ııcme sınmedı bu sacımm:2:
bende yardımcı olamaya çalışayım benim saçım koyu kahve 4 yıl önce sarışın olmaya karar verdiğimde kuaför azizliğine uğradım röffle yaptırdım ama kızıllı karamelli bir şey olmuştu saçım birkaç hafta sonra başka kuaförde yine tam paket röfle yaptırdım gene kızıllık vardı vs vs yani 4 ay gibi bir sürede 4 kez komple röfle yaptım buna rağmen kafamda birkaç renk vardı okadar para boşuna harcadım ozamanlar.Dipler için en açık sarı boyayı evde sürmeye başladım sonuç gayet güzel olmuştu 2 haftada bir tüm saçıma sarı boya sürdüm giderek renk açılmıştı turuncuklarda gitmişti.Geçen sene saçımı tekrar sarı yaptım ama evde kendim açtım oryali sürdüm 30dk fılan bekledim karamel turuncu karışımı oldu 3 kez tekrar ettim sanırım sonraki günler bir hafta sonra ise yine en açık platin sarı ile komple boyadım.Lorealin boyası güzeldi sanırım dene bence başka türlü gitmez o kızıllık.