Cok aciill

journeyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
150
31
27
Ablaciklarim size birsey sormak istiyorum telefondayim yanlis yazabilirim kusura bakmayin
Daha yeni mezun oldum ama universite hayallerine basladim size sormak istedigim universiteyi hangi sehirde okusam daha iyi olur ve yasadiginiz sehirlerdeki ogrenci evi kira fiyatlarini soylerseniz cok sevinirim

bölüm ne düşünüyorsun ona göre cevap verelim şekerim

Üniversite şehrine göre değil; bölüm; ilgi alanı; puan vs gibi unsurlara göre seçilir.

X bölümü A şehrinde; Y bölümü Z şehrinde iyidir; P şehrinin okul bitince iş imkanı vardır; önü açıktır; Ü şehri ucuzdur.

Çok bilinmeyenli bu denklemi bence sınavdan önce kafana takma; sınava gir elinden gelenin en iyisini yap; sonuçlar açıklanınca puan, istek ve şehir değerlendirmesi yaparsın.

çok acil deyince gerçekten çok acil sandım:) izmirliyim güzel şehirdir gelen öğrencilerin çoğu kalır ve gitmek istemezler.eskişehirde okudum tam bir öğrenci şehri yemekler ucuz ama apartlar pahallıydı.sıkılmayacağın kalabalık yerleri seç.hayırlısı olsun canım

izmir diyorum :) kirayı düşünme. yurtlar artık çok daha güzel. kyk yurtları... son çare kira olsun. ev hayatını toparlamak gibi bir derdin olmasın. oh dersine keyfine bakar yaşarsın... hakkından hayırlsı...

Tesekkur ederim :) bende izmiri col istiyorum aslinda kira fiyatlarini biliyor musunuz

Gida teknolojisi bolumu okudum lisede lysde iyi bi puan alamazsam gecis yapmayi dusunuyorum o yuzden sordum :)
hımm o vakit buyur afyona gel derim çok güzel yurtlar evler var tam bi öğrenci şehridir yalnız kışları soğuk olur ona göre

Tesekkur ederim :) bende izmiri col istiyorum aslinda kira fiyatlarini biliyor musunuz
muhitine göre değişir.devlet üniv ya bornova ya buca tarafına gideceksin belli ki.ben güzelyalılıyım o nedenle o tarafların kiraları nasıl bilemem.ama internetten gir araştır.buca heykel civarı,ceza evi,vergi dairesi,ihtiyari durağı ya da dokuz çeşmeler tarafına bak.bornova küçükpark büyükpark oradaki evlerin kiralarını araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…