• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok aciil yardımm:(

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
gerçekten bi cvp ihtiyacım var!!
benim erkek arkadaşım ÖSS sınavına girdi ama 2 yıllık barajını geçemedi
meslek lisesi mezunu ve benim bildiğim sınavsız geçişe başvura biliyor..
ama kız kardeşim diyorkii öss formunda belirtmek zorundaydı ama öyle bi şık yoktu
öss'ye girmek istiyorum.
öss'ye ve yds'ye girmek istiyorum
öss'ye ve yds'ye girmek istemiyorum sadece sınavsız geçişe başvurmak istiyorum
bizde birinci seçeneği işaretledik ama erkek arkadaşım 145 barajını geçemedi sınavsız
geçişedemi başvuramıyor yani:uhm:
geçen sene bende geçememştim ama hocam başvurmam konusunda diretti beni
yani meslek lisesi olduğum için barajı geçsemde geçemesemde sınavsz geçik hakkım olduğunu biliyorum bennn
çok acill yardım lütfen bilen birilerii varsaasenağlama

sanırım bunu işaretlemesi gerekiyor.

sanırım bunu işaretlemesi gerekiyor.

evet ama sınava girmek istedii. mesela benm çok arkadaşım sınava grip başarısız olup
şuan 2 yıllık okuyor..
hemde 2006 mezunu bi arkadaşım geçen sene sınava girmiş barajı geçememiş
ama 2 yıllık trakyada muhasebe okuyor.
meslek lisesi meznu olduğumuz için böyle bir şansımızn olduğunu biliyorum
kafam feci karıştı...erkek arkadaşımın 2 yıllık için okul puanı (75) benden baya iyii
genede araştırıcammm

az önce erkek ark.konuştum o ilk sene sınava girdi barajı geçemedi iki yıllık tercih yapmş ama (AÖF)ailesi okutamaz diye 2 yıllık yerlerde yazmş ama en sona doğal olarakta tutmadıı
oda benim gibi biliyor kim yanlış çok merak ettim?

a.smeslek lisesi mezunuysa 2 yıllığa sınavsız geçiş yapılıyorrr..!:1rolleyes:

evet canım ama öss sınavına girdi barajı geçemedi bu yüzden de 2 yıllık olması için
145 puan alması gerekiyomş sınavsız geçiş yapması için eğer o puanı alacaksa zaten
sınavsız geçiş yapmış olmuyoki?
o zmanda kardeşim sınava girmeyecekti diyoo valla kafayı yiycem!!

ben düz lise sosyal bilimler mezunuyum
önlisans muhasebe bitirdim 2005 girişliydim...
meslek liseleri puansız giriyor yani 0 puan dahi çekse girebiliyor...
için rahat olsun...
bizim sınıfta ticaret lisesi mezunları vardı ama çoğunluk okul birincileriydi...
sınavsız hak kazanmışlar..öyle girdik diyorlardı ama çok az meslek liseli vardı bizde
55 kişilik sınıfın 20 tanesi süper lise 20 tane düz lise 10 tane anadolu liseli 5 tane meslek lisesi 1.leri vardı...
sınıfımız ortalaması çok yüksekti...
bizim tek avantajımız bu bölümü kazaırken az meslek liseli olması sayseninde girdik yoksa öncelik meslek liselileri giriyor...

ben düz lise sosyal bilimler mezunuyum
önlisans muhasebe bitirdim 2005 girişliydim...
meslek liseleri puansız giriyor yani 0 puan dahi çekse girebiliyor...
için rahat olsun...
bizim sınıfta ticaret lisesi mezunları vardı ama çoğunluk okul birincileriydi...
sınavsız hak kazanmışlar..öyle girdik diyorlardı ama çok az meslek liseli vardı bizde
55 kişilik sınıfın 20 tanesi süper lise 20 tane düz lise 10 tane anadolu liseli 5 tane meslek lisesi 1.leri vardı...
sınıfımız ortalaması çok yüksekti...
bizim tek avantajımız bu bölümü kazaırken az meslek liseli olması sayseninde girdik yoksa öncelik meslek liselileri giriyor...

aynen bende böyle biliyorumm...
çok teşekkr ederim valla içim rahatladıı.:lepi:

ama şöyle bişeyde var sınava girmeden önce hem sınava girip hemde geçiş yapmak istiyorum diye bi şık hatırlıyorum sanki ben yokmuydu?ben sınava girmek istemedigim için sadece geçiş yapmak istedim ve öyle yapıoyum ama sınava girip geçiş yapıcak olan arkdaslarım o dediğim şıkkı işaretlemişlerdi..

ama şöyle bişeyde var sınava girmeden önce hem sınava girip hemde geçiş yapmak istiyorum diye bi şık hatırlıyorum sanki ben yokmuydu?ben sınava girmek istemedigim için sadece geçiş yapmak istedim ve öyle yapıoyum ama sınava girip geçiş yapıcak olan arkdaslarım o dediğim şıkkı işaretlemişlerdi..

bende hatırlıyorum ama yokk!!baktımm sanki bende öyle bi şık işaretlemşm gibi geldi

ben meslek lisesi mezunuyum güzelim. sınava girsede girmesede 2 yıllık bölüme geçebilio. tabi taban puan olan 145 veya üzerinde bi puan aldıysa. bence lisesine bi gitsin ve ordaki öğretmenlerinden yardım alsın. hayırlısı olsun.

bende size bişey sorucam ben düz lise mezunuyum ama 2 yıllık çocuk gelişimi ve bankacılık yazmak istiyorum öncelik meslek liselilerin biliyorum ama onlar genelde 1, öğretime yerleşiyolar alan dışı olanlarıda 2, öğretime yerleştiriyolar diye duydum ama tercih kılavuzuna baktığımda çocuk gelişimi 1, öğretim puanları genelde 2, öğretim puanlarından düşük nedeb böyle bilen varsa açıklayabilir mi

eskişehr üniversitesine kendi bölümüme giremiyorum...
öncelik teknik lise ve anadolu meslek lisesiymş yaa bu okullarda dış ticaret yok kii
insanın kendi bölümünü bile okuyamayacak olması ne kadar da kötüü o kadar stres yaptım kii mideme kramplar giriyor üzüntüdennsenağlama

evet canım ama öss sınavına girdi barajı geçemedi bu yüzden de 2 yıllık olması için
145 puan alması gerekiyomş sınavsız geçiş yapması için eğer o puanı alacaksa zaten
sınavsız geçiş yapmış olmuyoki?
o zmanda kardeşim sınava girmeyecekti diyoo valla kafayı yiycem!!

Canım benim kardeşimde meslek lisesi mezunu ve şuan 2 yıllığı okuyorsüprizzzzzo da barajı geçememişti:1no2: için rahat olsun...a.s.

cnm içiniz rahat olsun.bende meslek lisesi mezunuyum.tabı sınava gırmeden direk 2 yıllık gecısımı yaptım.ama arkadaslarımın coğu sınava girerek düşük puan almaları sonucu 2 yılığa gecıs yaptılaqr ve zaten sınava gırmışse ılk sıkkı secmesı gerekıyodu.onun hala geçiş hakkı var yani.sevgiyle kalın.başarılar kardesıne de

Back
X