çok aciil yardım eder misiniz ............:/

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
arkadaslar adetıme daha 4 gün varken dayanamadım test yaptırdım beta hcg 22.91 cıktı dr. ıkı gun sonra tekrarlayalım dedi ama pazar günü giriy araya beklemıycem ya bilen varmı 22.91 ne olabılır ya :((((((((((((

arkadaslar adetıme daha 4 gün varken dayanamadım test yaptırdım beta hcg 22.91 cıktı dr. ıkı gun sonra tekrarlayalım dedi ama pazar günü giriy araya beklemıycem ya bilen varmı 22.91 ne olabılır ya :((((((((((((

pozitif görünüyor canım hamilesin demek..
ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığını öğrenmek için 2 gün sonra tekrarlat demişler sana.
nöbetçi bi yer bulabilirsen tekrarlat.
olmadı pazartesi tekrarlatırsın..
tebrik ederim :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

pozitif görünüyor canım hamilesin demek..
ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığını öğrenmek için 2 gün sonra tekrarlat demişler sana.
nöbetçi bi yer bulabilirsen tekrarlat.
olmadı pazartesi tekrarlatırsın..
tebrik ederim :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

doğrumu soyluyosun cnm yaa ümitlnmyeim :( nasıl anladın ki hyecan bastı cnm 3. gebeliğim olucak olursa 2 düşüğüm var :(((((((((

doğrumu soyluyosun cnm yaa ümitlnmyeim :( nasıl anladın ki hyecan bastı cnm 3. gebeliğim olucak olursa 2 düşüğüm var :(((((((((

beta hcg 5in üzerinde çıkmış..
daha 4 gün var üstelik..
gayet güzel bi değer.
ama tekrarlatmalısın...
inşallah bu sefer meleğin sıkıca tutunurr sana :16:

beta hcg 5in üzerinde çıkmış..
daha 4 gün var üstelik..
gayet güzel bi değer.
ama tekrarlatmalısın...
inşallah bu sefer meleğin sıkıca tutunurr sana :16:

amiin amiin amin inşallahhhhhhhhhhhh.. saol cnm benm senınde doğumuna bıkac gun kalmıs ne güzel rabbim analı balaı buyutsun cnm bnm sevındırdın beni

aaaa resmen gebesin maşallah gözün aydın :)

canım hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun inş bebeğin değer gebe olduğunu gösteriyo... ama oflunun dediği gibi sağlıklı bi gebelik oldunu göstermesi için testi tekrarlan lazım inş bu sefer nasip olur alırsın kucağına canımm....

canım hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun inş bebeğin değer gebe olduğunu gösteriyo... ama oflunun dediği gibi sağlıklı bi gebelik oldunu göstermesi için testi tekrarlan lazım inş bu sefer nasip olur alırsın kucağına canımm....

canım sevınmek ıstırıyorum deli gibi ama umutsuzum korku var cok sayfa sayfa gezıorum suan :( dıyorki 5 den büyük değerler pozitif sayılır ordaki bes hangi manada ya 22.91 buyukmu ondan kafam allak bullak

yaa gozlerim dolu suan ya :(((((( zor duruyorum ınsallah doğrudur

2 gün sonra bida yaptır canım yada adet gününde.2 günde 2 ye katlaması lazım.senin gözlerin dolmuş öyle bişey olsa heralde bende ortalığı sel götürür :27:

1 haftalık hamilesin demek oluyor hatta tablo şu

5-50hcg 0-1 haflalık
50-500hcg 1-2 haftalık
100-5000hcg 2-3 haftalık
500-10000hcg 3-4 haftalık
1000-50000hcg 4-5 haftalık
10000-100000hcg 5-6 haftalık

diye gidiyor işte
tebrik ederim

2 gün sonra bida yaptır canım yada adet gününde.2 günde 2 ye katlaması lazım.senin gözlerin dolmuş öyle bişey olsa heralde bende ortalığı sel götürür :27:

1 haftalık hamilesin demek oluyor hatta tablo şu

5-50hcg 0-1 haflalık
50-500hcg 1-2 haftalık
100-5000hcg 2-3 haftalık
500-10000hcg 3-4 haftalık
1000-50000hcg 4-5 haftalık
10000-100000hcg 5-6 haftalık

diye gidiyor işte
tebrik ederim

canım sel götürür yamıısında benide götürücek o sel fakat 3. Gebelik artık insan mahvoluyor ben ıkıncıde oyle olmustum rabbım sanada nasip etsin benm düşüklerime sebebte bulamadılr :(

1 haftalıkmı ay ınsallah dogrudur rabiim ya yatarım gerekırse 9 ay herseye razıyım kımıldamam bıle cok zor olsada ama herseye hazırım :(

canım sel götürür yamıısında benide götürücek o sel fakat 3. Gebelik artık insan mahvoluyor ben ıkıncıde oyle olmustum rabbım sanada nasip etsin benm düşüklerime sebebte bulamadılr :(

1 haftalıkmı ay ınsallah dogrudur rabiim ya yatarım gerekırse 9 ay herseye razıyım kımıldamam bıle cok zor olsada ama herseye hazırım :(

inşallah Allah ım nasip eder kucağına almayı

Back