Konustum bende söz verdirdim,canım can bu sonucta ihmale gelmez...
içim acıdı, şimdi izledim, ölüm ne kadar soğuk degil mi, yolda gecen araba sesleri bile acıklı sanki... En çok ölüm trafik kazalarından oluyor herhalde Türkiye'de. Çoğu emniyet kemeri de takmıyor. Yurtdışında arka koltukta da emnıyet kemeri takıyorlar, düşünün farkı artık...Allah rahmet eylesin, karısına ailesine sevenlerıne çok çok sabır versin. (Amin)
çok çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun hepinizden dua edin arkadasım için ..Artık türkiyedede var canım ama önemsenmiyo arkada 3 tane var ve olmazsa muayneden geçmiyor araba ağır kusurlu olarak gözüküyor o kadar önemli yanii
Biliyorum canım Türkiye'de de arkada kemer oldugunu. Arka koltukta kemer takıyorlar derken, yurtdışında insanlar arabayla yolculuk ederken arka koltukta da kemerini takıyor, ön koltuklardan geçtim arkada bile kemer kullanıyorlar, bizdekilerse çoğu önde bile kemer kullanmıyor... benım cok tuhafıma gitmişti ama olması gereken de o...
evet canım çok haklısın ama onlarla biz hiç aynı kategoride olamıycaz bence
çok üzücü ne diyeceğimi bilemedim,başınız sağolsun,arkadaşın nasıl şuan? karnında ki bebeğinin durumuda iyidir inşallah...ooffffffffffff hala kendıme gelemedim,bir varız bir yokuz,hayat ne kadar acı
çok sağol canım arkadasım hala kötü canım 40 gün oldu tam bugün beraberdik hala çok ağlıyor karnındaki bebeği 4 aylık oldu durumu iyi çok şükür bizde hala kendimize gelemedik canım ama ona destek olmak için mecbur daha iyi olmaya çalışıyoruz 3 yaşındaki kızı çok hırçınlaşmış inş çok çabuk toparlanırlar diye umut ediyoruz evet canım bir varız bi yokuz sen eşini işe gönder 45 dkka sonra öldü haberini al rabbim sabırlar versin
arkadaşının yanından hiç ayrılma destek ol hep sürekli ara sor,tabıkıde yapıyosundur ben gene yazma ıhtıyacı duydum....evet düşünmesi bile çok kötüyken arkadaşın nasıl dayanıyor acaba...birde bebeğin cinsiyeti ne? hanı demişya erkek olursa adımı koy diye
canım sürekli arayı soruyorum evimiz çok yakın gidiyorum her fırsatta dün annemlerdeydik beraber eve bıraktık kardeşimle bugünde bana çağırdım evde durmak pek istemiyo .bebeğin cinsiyeti henüz belli değil ama erkek olursa eşinin adını koyacak kızıda erkek kardeşim olacak diyor hayırlısı bakalım .
sağlıklı olsunda önemlı değil cinsiyeti...off ya ben cok üzüldüm bu haber hiç aklımdan cıkmıyorarkadaşın annesigilemi taşındı,yoksa hala kendı evındemı,neyle geçinecek bundan sonra? aklım hep onda
Tabiki canım cinsiyeti önemli değil.İnan benimde hiç aklımdan çıkmıyor .Arkadasım şu anda kendi evinde ama sanırım yarın annesigilin yanına gidecek babasıda hasta eşinin öldüğüm dönemde zaten yoğunbakımda yatıyodu şuandada durumu çok iyi değil.Bir sürü dava açılmış bu konuyla ilgili mahkemelere gelirim yada bi işim oldukça gelir geri giderim dedi gitme sebebi eşinin ailesinin destek vermemesi ne maddi ne manevi.Neyle geçinecek kısmına gelincede sigorta çok komik bi rakam maaş bağlamış anne ve kıza toplamda 510 tl maaş bağlanmış nasıl geçinir bilemiyorum yatıyorum kalkıyorum benimde aklım hep onda napıyor?nasıl dayanıyor?
oturdukları ev kiramıydı?off ya çok üzülüyorum,mahkemeleri inşallah kazanır dua edıcem onun için,araştırsın hakkını alsın sigortaya gerekırse dava acsın pek fikrim yok bu konularda ama tazmınat fılan alamaz mı? yaaa işte eş ölünce ailesi sahip çıkmaz ne torunumuz derler ne gelinimiz,,,bunları eşlerimiz göremıyor eşlerınden üstün tuttukları aileleri böyle yeri gelince sahip çıkmazlar....
Kira değildi ev kaynanasının üzerine ama ne kaynanası nede kayınbabası demediki kızım bu ev sizin diye kayınbabası ben ölene kadar bakarım ben ölünce ne olur onuda bilemem lafa bakya adam gelmiş 65 yaşına ee gerisi ne olacak?mahkemeden inş bi eve alacak kadar tazminat alabilirde çocuklarıyla başını sokacak bi evi olur en azından.Bir sürü dava açılmış canım ama sonuçlanması bi kaç seneyi bulurmuş.Demiş canım zaten kaynanasına oğlunun kemikleri sızlıyordur diye ama eşi hep diyomuş bana bişey olursa burda oturma ailenin yanına git diye adam biliyomuş ailesinin ne olduğunu demekki.Hadi gelini geçtim ama 2 tane senin canın torunun ya nasıl kıyarsın o masumlara biri 3 yaşında diğeri ise daha doğmamış 4 aylık...Hiç vicdan yokmuş bide dışardan nasıl iyi gözüküyorlar çok üzülüyorum bugün aradım konuştum akşama ailesinin yanına gidiyormuş ne zaman geleceğim belli değil dedi bende haber ver mutlaka gelince dedim .
ooff offf nasıl insanlar ya karnında oğlunun parçasını taşıyor,bir nevi oğlun gelicek yeniden o gözle bakmaları gerekir,Allah vicdan versin eşinin ailesine...adam vefaat edeli şurda kaç gün oldu kadını hemen sepetledirler,yazık çok yazık...insanoğlu bu kadar acımasız olmamalı telefonu elime alıp kayınvalıdesigillere saydırasım geliyor o kadar sinirleniyorum ki...madem arkadaşın o evden gidecek orayı kiraya verip kirasını almalı...tabi buna müsade etmezler? .... ne acılar çekiyordur kimbilir şimdi arkadaşın hem hamile hem eşi yok hemde eşinin ailesinin yaptıkları hemde maddiyat Allah bolca sabır versin....umarım mahkemeleri kazanır....
allah rahmet etsin taksitratını rabbim affetsin..Herkesin imtihanı farklı bu da çok zor bir imtihan allah yardımcısı olsun sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?