- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Arkadaslar merhaba.. hikayem 8 yil önce basladi . Tanistik ben asik o asik olmadan basladik iliskiye. Sonradan sevdim dedi. Benim hayatimdan beni ondan baska mutlu eden hic bise yoktu hic ciksin istemedim hayatimdan. Herseyi paylastik cok mutlu gecti yillarimiz ama uzaktan . Her gece konusuyoduk 8 sene biyunca her gece . Bazen küs zamanlarimiz oluyodu 3 gun 5 gun. Öylesine bi kac gün ara verdigimiz bi dönemde instadan baktim nisanlanmis. Hemen aradim gece konustuk. Sen uzaktin iliskimiz zor oluyodu gorucu usulu nisanlandim bi sevgi yok su an dedi. Yasim geciyodu olmasi gerekiyodu dedi. Tabi ben yikildim. Yani biz sevgilikten öte kader ortagi cok yakin arkadas cok baska bi bag vardi aramizda. Senin toparlanmanman icin elimden geleni yapicam dedi ve biz 4 ay boyunca ben cok kötu hissettigim zamanlarda konustuk. Baktim daha kötü oluyorum faydasi yok dün gece bitirdim.. veda ettik birbirimize.. ama cok kötüyüm herseyimi kaybeymis gibi. Cok aci cekiyorum onlari gördükce..yemeden icmeden kesildim yataktan cikamiyorum.. kiza söylim dedim ama ne fayda si olacaktiki ..ne yaptim ben o evlenecek herseyi düzene girecek ben 30 umu gecmis ona asik yikilmis 8 sene bi iliskiden cikmis viran bi sekilde kaldim. 4 aydir hicmi gecmez hic gecmedi. Arkadaslar burasi son carem kaldi. Nasil toparlanicam. Uykumda sesi kulagima giriyo kalkiyorum. Bu asktan öte sizce saplantimi. O hicmi sevmedi neden 8 sene konustu peki. Bitirmek bu kadar kolaymiydi ?.. hayatim cok sıkıcı .. akraba iliskilerimiz iyi degil yasadigim yerden memnun degilim fazla güzel degilim iste bu yüzden ona bu kadar baglandim. Onu ceken ise benim ses tonum konusmam ve sadik dostlugum de bence.. ve aliskanlik.. cok aci cekiyorum.. gecer mi sizce.. cok özluyorum onu .. beni böyle kestirip kenara atmasi beni kahrediyo.. kimsenin benzer hikayesi yoktur eminim cünkü boyle sacma bi iliski kimse yasamaz ama yinede bana belki birer hayat kurtarcak tafsiyeniz olur.. simdiden tesekkur ederim…