Çok acele anadolu yakasında yemekli müzikli nezih mekan arıyorum nişan kutlaması için

bambi81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
23
0
86
İstanbul
Kızlar, 16.ocakta kısmetse nişanım olacak. Evde yüzükler takıldıktan snra hepberaber şöyle hem müzikli hemde yemekli bi eğlenceye gidelim diyoruz. Anadolu yakasında ve max. 55TL/kişi başı fix menü olsun istiyoruz.
Bildiğiniz biyer ve/veya tavsiyeleriniz var mı??? kafamçokkarıştı

canım orası cok uzak kalıyo, daha cok bostancı ve civarı yerler arıyorum ama yine de tşk ederim.

pendikte canım tenis kortlarının orada sahilde ido nun orada yani tam tarif edemem istanbulu cok iii bilmiorum daha karsıda oturuyorum ama biz düğünden sonra gitmiştik oraya güzel biryer petek pendik yaz cıkar belki

kadıkoy moda melek - fix menü fiyatları ayrınlıtılı yazıyor web sitesine bi bakcanım

kesinlikle Moda Teras ı öneririm. Bİz nikahtan sonra davet vermiştik, çok nezih bir yer...

benim nişanım wonderland de olmuştu fiyat bilmiyorum ama çok ilgilenmişlerdi.halkla ilişkiler memuresi harika bir bayan her türlü detayı düşünmüştü.tavsiye ederim

wonderland hakkında biraz daha ayrıntı verirseniz çok sevinirim. müzikleri,yemekleri ve organizasyon nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…