Coit Yırtığı Kızlık zarı YARDIM EDİN LÜTFEN

ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM,YOK O DİKİŞLE KIZLIK ZARIN DİKİLMEDİ SADECE ORADAKİ DAMARLARDA AÇILMA OLMUŞ SERT HARAKET SONUCU DOKTOR ONU DİKMİŞ,İSTERSEN 15 GÜN SONRA KONTROLE GİDİN TEKRAR BAKSIN DOKTOR,BENCE KANAMAN OLMAYACAKTIR VE BUNU KENDİNİZİ HAZIR HİSSETTİĞİNİZDE YAPINKİ SONRA aLLAH KORUSUN VAJİNUSMUS OLMAYASIN

Canım ilgin ve cevabın için çok teşekür ederim. Bu korku uzun bir süre sanırım böyle gider. dikişlerin düşüp düşmediğini de bilmiyorum. Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Dediğin gibi en iyisi tekrar bir doktora görünmeliyim. Bu olaydan sonra aşırı kilo kaybına uğradım. Çok üzücü bir durum benim için. Umarım en kısa zamanda düzelirim. tekrar teşekkür ediyorum

rica ederim canım evet zor bir durum ama yine eşinle beraber bu işin üstüsünden geliceksiniz ,en iyisi tekrar doktora görünmen ve bişey olmayacağından emin olman ozaman kafan biraz daha rahatlayacaktır emin ol ve kendini sık o anı da sakın düşünme

canım geçmiş olsun sen anlatınca bayılacak gibi oldum gerçekten (
ama kendini kasma sakın kaykanlaştırıcı kullan yoksa soğursun
sakın birdaha aynı şey olur diye düşünme doktora git tekrar aynı şey olur mu diye sor yapısal bişey mi acaba
kendini rahatlat ilşkiye gir yavaş yavaş korkuna yenik düşmee seni avucuna alırsa vajinusmus olursun
sen onu yenn

Canım teşekkür ederim. kayganlatırıcıyı nereden bulucam ben :44: Umarım tekrarlamaz. doktora gitmeye de korkar oldum. ameliyat lafını duyunca bile korkarken bi an kendimi o sedyede buldum :) yine olucak diye çok korkuyorum

merhaba canım

malesef aynı şey benimde başıma geldi. balayında aynı şeyleri bende yaşadım. psikolojini çok iyi anlıyorum. ama her şey geçiyor.
koit yırtığı cinsel ilişki yırtığı anlamına geliyor ve rahim duvarı yırtılıyor. Ameliyattan sonra dr. 10 gün ilişki yok demişti. xylocaine diye bir spray verdi ilişkiden 5 dak. önce sıkmamı söyledi. o bölgeye hafif bir uyuşukluk veriyor.

geri döndükten sonra başka bir kadın hastalıkları uzmanına göründüm o da bü tür vakalara doğum yırtığı gözüyle baktıklarını ve 1 ay yasak koyduklarını söyledi. bende malesef vajinismus denen belaya yakalandım.Doktorlarda çare olmadı. buradaki başarı hikayeleri sayesinde yendim. ve bu muymuş dedim.

bunu yaşamış biri olarak sana tavsiyem korkmaman. kendine vajina kaydırıcı jel edin. femalub veya gleitgelen olabilir. ilk yukarıda adı yazılı sprayi sık sonra jeli sür ve ilişki esnasında sakın kendini kasma. burnundan derin nefes al ağzından ver ve ıkın bu şekilde gevşeyebilisin. unutma sadece içine girene kadar. sonrasını hissetmiyorsun bile. ve senin üstte olduğun pozisyon her zaman daha rahat olur. başka sprun olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…