Çoğumuzun dusuk yapmasi

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
854
840
103
34
Kızlar benim 5 yaşında oğlum var 2.yi istediğimden 2 aydır burdaym geçen ay kürtaj oldum benim gözlemlediğim bir şey var kimyasallar dusukler çok mu arttı yoksa bana mı öyle geliyor sadece burda bile 5 posttan 1i düşük

canım senin konunu da gördüm çok üzüldüm. Öncelikle geçmiş olsun bundan sonra sağlıklı bi gebelik yaşarsın umarım Ben kimyasala bile razı hale geldim artık Keşke kimyasal da olsa geçirsem bi gebelik diye bekliyorum

Neden kuzum ne oldu

Ya aslında arttı diyemeyizde insanalr düşük yapınca gibi konularda konu açıp bilgi almak destek almak istiyor. Her şey yolunda giden gebeliklerde konu açıp ay çok güzel gidiyor şu kadar doğurdum her şey yolunda diye kimseye konu açmıyor hal böyle olunca sadece olumsuzlar okununca çokmuş gibi ama her günde bir sürü insan sağlıkla doğum yapıyor :)

Canım öyle deme lütfen duayı doğru edelim inşallah kümyasal geçirmezsin ilk gebeliğim sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın. 5senedir bekleyen ve 4-5 defa kimyasal yaşamış biri olarak söylüyorum tam oldu diye sevinirken aslında olmadığını öğrenmek ve regl olmak çok zor gerçekten

Ya tabi ki öyledir ama en azından bi problem yok hamile kalabiliyorum en azından demek istiyorum sadece. Allahım sana da en yakın zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…