çogul gebelikte sonlarda nidilat kullanan var mi

Canim hakkinda hayirlisi olsun bebislerin ins.yogun bakima gerek kalmaz onemli olan cigerleri kendileri nefes slmayi basarabildimi tamamdir ben beslenmeme dikkat etmeye calisiyorum.kasar peyniri,et,cig kuruyemis ozellikle findik direkt bebege kilo aldiriyo.sut,yogurt,ayranida ihmal etmiyorum.benimkilerde 1400-1500 arasindalar.bi de suyu cok cok cok iciyorum.suara bir gram bile alsalar kiymetli,beslenmene dikkat et canim..

bana bu hafta başlattı adalat günde bir tane bi de bayadır proluton depot iğne yaptırıyorum ne kadar kalırlarsa o kar ayakta fazla durmamaya dikkat et hatta ben çok oturduğumda bile karnım sertleşiyor.Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin inşallah

amin Allah razi olsun. Canim ignenin yerine sabah aksam progestan vermisti. Gecen hafta onu kestik. Bobrek sikintim vardi zaten ayaga pek kalkmiyordum ama ona ragmen duzensiz ve sik kasilmalar oluyordu. Sadece agrim cikmiyordu.
Adalat nidilatin muadili degil mi? Bugun bekleyecegim Allahin izniyle yarin yanina gitmeyi dusunuyorum. Rabbim hayra cikarsin ins. Bebeklerimizin sorunsuz saglikla bize nasib etsin

Canim progestani agiz yolundanmi kullandin? Mideyi ve bobrekleri cok yoruyormus ben igne ve progestani birlikte kullaniyorum.bi de magnezyum kullanimida kasilmalari engelliyormus bilgine

Yok hep vajinal aldim. Ben hala mide bulantilariyla ugrastigim icin hic goze alamadim agizdan yutmayi. Magnezyumu 24. Haftadan beri kullaniyorum. hatta bir ara sabah aksam kullandim. Simdi de bir kac gun ( Rabbim firsat verirse) yine iki tane alacagim. Cok tesekkurler.
Yarina kadar bekleyim panik yapmayim diyorum bakalim
Canim progestani agiz yolundanmi kullandin? Mideyi ve bobrekleri cok yoruyormus ben igne ve progestani birlikte kullaniyorum.bi de magnezyum kullanimida kasilmalari engelliyormus bilgine

Arkadaşlar bu kasılma nasıl oluyor ben sadece yatarken solumda böle bıçak saplanması gibi oluyor ama sadece uzanırken yağınca olmuyor ayakda olmuyor sadece uzanırken oluyor ;(

Bencede panik yapma canim.sakin olmakta cok etkiliyor.bak ben 26.haftada doguruyorum galiba derken 30u gordum Rabbim oyle buyuk ki hayirlisiyla saglikla vaktinde gelirler ins.bolca yat dinlen ins.guzel haberlerimizi burdan okuruz

Arkadaşlar bu kasılma nasıl oluyor ben sadece yatarken solumda böle bıçak saplanması gibi oluyor ama sadece uzanırken yağınca olmuyor ayakda olmuyor sadece uzanırken oluyor ;(

Uzanirken bacaklarini uzatarak yatma canim kendine dogru bukerek yat.bans doktorum ole demisti.kasilma oldugunda bicak gibi saplaniyor sonra karnin sertlesiyor tas gibi

Uzanirken bacaklarini uzatarak yatma canim kendine dogru bukerek yat.bans doktorum ole demisti.kasilma oldugunda bicak gibi saplaniyor sonra karnin sertlesiyor tas gibi

Birde 36 haftayı görsek canım az kaldı ama bende birde seker çıktı herşeye dikkat etmek zorunda kalıyorum

arkadaş bu adalat hiç bi işe yaramıyor sanki dün akşam biraz daha zorlasaydı acile gidelim diyecektim düzenli düzenli kullanıyorum ilacımı kendimi de yormuyorum noluyor bana anlamıyorum....

arkadaş bu adalat hiç bi işe yaramıyor sanki dün akşam biraz daha zorlasaydı acile gidelim diyecektim düzenli düzenli kullanıyorum ilacımı kendimi de yormuyorum noluyor bana anlamıyorum....

Canim, benim doktorum nidilatin muadili olan ilaclara guvenmiyor,zorda olsa nidilat bulduk.etken madde ayni degilmis.Allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…