canim ben kullandim. yaklasik bir hafta kullandim. 35. haftaya yeni girdigimde sanci cikti Nst de.. 2 gun sabah ve aksam birer kez icmek uzere verdi. 2 gun sonra gittim, yine sanci cikti. bu sefer bir gun yatis verdi hastanede. serumlarla nidilat ile kontrol altina alinmaya calisildi. ertesi gun taburcu oldum, evde sabah, ogle, aksam, gece yatmadan once olmak uzere toplam 4 tane nidilat verdi. 6 mart cumartesi kontrole gittim,Merhaba arkadaslar,doktorum nidilata baslatti.bana biraz agir geldi ilac.kullananlar varsa tecrubelerini yazabilir mi
canim kusura bakma yanlislikla gonderdim. neyse 7 martta sabah dogum yaptim. ikizlerim su an 3 gunluk...Merhaba arkadaslar,doktorum nidilata baslatti.bana biraz agir geldi ilac.kullananlar varsa tecrubelerini yazabilir mi
canim kusura bakma yanlislikla gonderdim. neyse 7 martta sabah dogum yaptim. ikizlerim su an 3 gunluk...
Evet canım aynı belirtiler de bende de olmuştu, ama ne yapalım bebelerimiz için katlanacağız....Masallahh size Rabbim uzun omurler versin kuzucuklarinaben ücüz bekliyorum.30.haftamizdayiz.doktorum sabah aksam nidilat verdi ama ilac sanki agir geliyor bana.ictikten sonra baygin 2 saat uyuyorum basim donuyor.uyandigimda asiri terlemis oluyorum.sana da boyle belirtiler olmusmuydu.
Merhaba.nidilat asıl tansiyon düşürmek için kullanılır. O yüzden uykunun gelmesi gayet doğal.daha fazla su, tuzlu ayran falan tüketmeye çalış.ben üçüzlerim 24 haftalık düşük tehditti geçirdiğinde bir hafta kullanmıştım.çok iyi geldi.şimdi 8 yaşíndalar
32. Haftada dogdular.1400-1500 ve 1600 gram olarak.rahim incelmesi olmadı canım.onun takibi çok önemli.ben ağrılarım olduğu galde dr.yok diye hafta sinunuhost: 39950483 .!.:Merhaba canim masallah sizeebuyumus kuzucuklariniz. peki kacinci haftada dogum yaptiniz bi de bende rahim duvarinda incelme var sizde de olmusmuydu
Hafta sonunu evde geçirmeye kalıtım.pazar günü sabah kanama ile hastaneye gidip doğurdum canım.biraz daha dikkatli ve özenliolsaydım daha da geç doğarlardı.neyse çok şükür hiç bir sıkıntıları yok.darısı başına sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Telefonunu özelden yazıyorum.bir şey sormak istersen wats uptan yazarsin
Canim benim simdi vben de dr dan geldim. Nst de sanci cikti normal bir serum verdi. Kendi dr.um da ciger gelistirici igneyi yaptirmami istedi. Ben de saskinliktan soramadim. Bana neden vermedi diye. Ben de suan 30+5 deyim. Daha kilolari cok dusuk ikizlerin.Coook tesekkur ederim canim, ins.benim bebeklerimde kuvezde cok kalmazlar.yazdiklarin bana moral oldu
Canim benim simdi vben de dr dan geldim. Nst de sanci cikti normal bir serum verdi. Kendi dr.um da ciger gelistirici igneyi yaptirmami istedi. Ben de saskinliktan soramadim. Bana neden vermedi diye. Ben de suan 30+5 deyim. Daha kilolari cok dusuk ikizlerin.
Ve suan hafiften kasik agrim filan var. Ne yapacagimi bilmiyorum. Resmen bekliyorum. Dr galiba dogarlarsa dogsunlar modunda.
Canim o kasik agrilarindan bende de varnidilati icince karnim yumusuyor resmen.ciger gelistirici igneyi mutlaka yaptir.ben 26.haftada bi tehlike atlattim o zaman iki doz yapildi.suan tam 30.haftadayim.doktorumun plani nidilat sayesinde iki,uc hafta daha kazanmak.ama bu ilacta uretimden kalkmis zor bulunuyor belki doktorun ugrastirmak istememistir.Allah yardimcimiz olsun.zor haftalara geldik.
Anladim ama muadilleri yok mudur. Birde adelat mi atelat mi neydi oyle birsey okumustum. Ilk konustugumda sorayim yine de. Cunku kasik agrisi filwn hic onemsedigim seyler degildi ama 8 dk.da bur kasilmam var
gelmesin sipalar biraz daha kalsinlar. ozlerim tepmelerini
Anladim ama muadilleri yok mudur. Birde adelat mi atelat mi neydi oyle birsey okumustum. Ilk konustugumda sorayim yine de. Cunku kasik agrisi filwn hic onemsedigim seyler degildi ama 8 dk.da bur kasilmam var
gelmesin sipalar biraz daha kalsinlar. ozlerim tepmelerini
Bi de progesteron kullaniyormusun.ben ignesinide ilacinida kullaniyorum.o da kasilmalari engelleyip dogumu erteliyormus.rahimde. acilman yoksa hepsini denemeli bence ama tabi ki doktorun daha iyi bilir