SLM YAZDIKALRINIZ BENİ COK ETKİLEDİ BENDE SU ANDA ÜÇÜZ GEBELİK YAŞIYORUM VE BİRİSİ İÇİN REDÜKSÜYON DENİLİYOR BİRBİRLERİNE RİSK TEŞKİL EDERMİŞ BEN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM BANA PSİKOLOJİK OLARAK ASLA İYİ HİSSETMİYORUMselam arkadaslar sizlerle paylasmak istedim uzunsüre gebe kalamyinca esmimde problem oldugunu ögrendik ve saglikli beslenme vitamin haplarina basladik 1 sene boyunca bazen arar vererek hamile kalamayinca tüp bebek yapmaya karar verdik ve ücüz gebelik oldugunu örenince sok ve sevin icindeydik ki doktorum hiiic mutlu olmadi hemen risklerini vee ücünü dogurmam gerekdni anlatti baska doktorlrla konusduk hepsi aynisini söyledi ama secimi tabki bizebirakdilar saskindik sersem neye ugradimizi sasirdik hep soru isaretleri korku öfke doktorlarn ilgisizligi hersey birnda oldu ve bitti kabus gibi doktorlar ücüzlerimin birine redüksiyon yapabiliceklerini hazirda bejliyorlardi yani birisini igne ile sivi sIkIlIyor ve kalbi durduruluyor ve kendilinden ahhh yasamiyor gelismiyor tabik bu islem geri kalan ikizlerimede zarar verebiliyor erken dogum gibi ama ücünü dogurmamdan daha az riskisiz diyip durdular cok doktorlara gittik birisi hyir yapma bak söyle örnekler var diyeen olmadi bir umut aradik ama ayni ücünü doguramassin hepsini kaybedesin ve diger riskler ... redüksiyon ypmaya karar verdik sersemdim bu karari almdan önce piskolojik destek de aldim krarimiz buyduredüksiyon islemi iyi gecmedi kalbe bebgimin kalbine karnimmda igne ile verilen sivi verilenislemi yeterli olmadikalbi durmadi bebek kendini geri cekdi korkdu kalbi atiyordu islemi ertesi güne yeniden tekralendi tekrar birdaha sivi verildi bu ve ayni zamnda geri kalan bebeklerimi kaybetmem riski artmis oldu sokdaydim vazgcmek istedim gec kaldim doktorun yapdig hata idi hizli dogru uygulamadi ama yapilcak bisey yokdu biliyordum arradan iki ay gectin ve ben ikizlerimi erken dogumdankaybettim o sivi bende intap yapdi ve rahim agzim acildi biran oldu ve kürtaj oldum simdi piskolojok deste aliorum iki ay gecti ... REDÜKSIYON yapmayin ben pismnim belki diye umutunuz olur......
YOĞURDUM EKŞİ DİYEN VARMI ? KİME GÖRE NEYE GÖRE HERKES BEN İYİSİYİM DİYOR !şu anda bu yazıyı yazarken ellerim titriyor ve kalbim sıkışıyor..kimse yanlış anlamasın ama bu süreci yaşamayan insanlar nolur kırıcı yorumlar yapmayın,her insan yaşadığını bilir!şimdi uzaktan bakınca konuşmak kolay ama o anda öyle olmuyor.ya üçünün hayatı ya da ikisinin.bu bir anneye sunulacak en kötü seçim..ve hiçbir doktorun da bunu para için yapacağını düşünmüyorum.kimisi üçüz hatta dördüzü çok rahat taşırken kimisi de benim ve bir çok anne gibi ikizi bile zor taşıyıp erken doğum yapabiliyor.zaten doktorlar oluşacak riskleri anlatıyor,hiçbir zaman kimseyi birşey için zorlamıyorlar.ancak doktorunuzun yaptığı hataya inanamıyorum,şok oldum.bu işlemi yaparken işinin ehli bir doktor olmalı..daha fazla birşey yazamıyorum..
merak ettim ne yaptınız acaba ? ben de şu an aynı durumdayımARKADAŞLAR EVET ELBETTE HERKES KENDİ ÇEKTİĞİNİ SADECE KENDİSİ BİLİR HAYAT BAŞLI BAŞINA ZATEN ZOR ÜSTÜNE BİRDE SÜPRİZ GEBELİKLER EKLENİNCE VE DE ÇOĞUL İNSANIN NEVRİ DÖNÜYOR KİMİ KADIN BİRTANEYİ AHLA VAHLA DOĞURAMAZKEN ÜÇÜZ DEMEK İLK BAŞTA KORKUTUCU GELİYOR ÜSTÜNE BİRDE REDÜKSİYON ÖNERİLİRKEN BEN SUNU ANLAYAMADIM GİTTİ ÜÇÜZ TEHLİKELİ RİSKLİ PEKİ DOĞURAN NASIL BEŞİZ ALTIZIS DOĞURUYOR EN DOĞRUSU NEDİR ? BEN NE YAPICAM ONUDA BİLMİYORUM EŞİMDE BENDE ÇARESİZ DR VE DR LAR NE DERLERSE İNANMAK ZORUNDA KALIYORUZ ANNEYE HERHANGİ BİR ÖLÜM RİSKİ TAŞIMIYORSA BENCE DOĞURULABİLİNİR BENİM NET OLARAK BU CUMARTESİ SON DURUM BELLİ OLACAK VE HERŞEYİN SADECE HAYIRLI OLANI OLSUN DIYENLERDENİM BANA YORUM YAZMAK İSTERSENİZ TECRÜBESEL OLARAK MEMNUN OLURUM KEZA EN SON 2012 DE YAZMIŞSINIZ !
AKTİF OLARAK DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?