selam arkadaslar sizlerle paylasmak istedim uzunsüre gebe kalamyinca esmimde problem oldugunu ögrendik ve saglikli beslenme vitamin haplarina basladik 1 sene boyunca bazen arar vererek hamile kalamayinca tüp bebek yapmaya karar verdik ve ücüz gebelik oldugunu örenince sok ve sevin icindeydik ki doktorum hiiic mutlu olmadi hemen risklerini vee ücünü dogurmam gerekdni anlatti baska doktorlrla konusduk hepsi aynisini söyledi ama secimi tabki bizebirakdilar saskindik sersem neye ugradimizi sasirdik hep soru isaretleri korku öfke doktorlarn ilgisizligi hersey birnda oldu ve bitti kabus gibi doktorlar ücüzlerimin birine redüksiyon yapabiliceklerini hazirda bejliyorlardi yani birisini igne ile sivi sIkIlIyor ve kalbi durduruluyor ve kendilinden ahhh yasamiyor gelismiyor tabik bu islem geri kalan ikizlerimede zarar verebiliyor erken dogum gibi ama ücünü dogurmamdan daha az riskisiz diyip durdular cok doktorlara gittik birisi hyir yapma bak söyle örnekler var diyeen olmadi bir umut aradik ama ayni ücünü doguramassin hepsini kaybedesin ve diger riskler ... redüksiyon ypmaya karar verdik sersemdim bu karari almdan önce piskolojik destek de aldim krarimiz buyduredüksiyon islemi iyi gecmedi kalbe bebgimin kalbine karnimmda igne ile verilen sivi verilenislemi yeterli olmadikalbi durmadi bebek kendini geri cekdi korkdu kalbi atiyordu islemi ertesi güne yeniden tekralendi tekrar birdaha sivi verildi bu ve ayni zamnda geri kalan bebeklerimi kaybetmem riski artmis oldu sokdaydim vazgcmek istedim gec kaldim doktorun yapdig hata idi hizli dogru uygulamadi ama yapilcak bisey yokdu biliyordum arradan iki ay gectin ve ben ikizlerimi erken dogumdankaybettim o sivi bende intap yapdi ve rahim agzim acildi biran oldu ve kürtaj oldum simdi piskolojok deste aliorum iki ay gecti ... REDÜKSIYON yapmayin ben pismnim belki diye umutunuz olur......