ÇOĞUL GEBELİK VE REDÜKSİYON

ÇOĞUL GEBELİK VE REDÜKSİYON

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

safinaz_naz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
202
Puanlar
8
ARKADAŞLAR EVET ELBETTE HERKES KENDİ ÇEKTİĞİNİ SADECE KENDİSİ BİLİR HAYAT BAŞLI BAŞINA ZATEN ZOR ÜSTÜNE BİRDE SÜPRİZ GEBELİKLER EKLENİNCE VE DE ÇOĞUL İNSANIN NEVRİ DÖNÜYOR KİMİ KADIN BİRTANEYİ AHLA VAHLA DOĞURAMAZKEN ÜÇÜZ DEMEK İLK BAŞTA KORKUTUCU GELİYOR ÜSTÜNE BİRDE REDÜKSİYON ÖNERİLİRKEN BEN SUNU ANLAYAMADIM GİTTİ ÜÇÜZ TEHLİKELİ RİSKLİ PEKİ DOĞURAN NASIL BEŞİZ ALTIZIS DOĞURUYOR EN DOĞRUSU NEDİR ? BEN NE YAPICAM ONUDA BİLMİYORUM EŞİMDE BENDE ÇARESİZ DR VE DR LAR NE DERLERSE İNANMAK ZORUNDA KALIYORUZ ANNEYE HERHANGİ BİR ÖLÜM RİSKİ TAŞIMIYORSA BENCE DOĞURULABİLİNİR BENİM NET OLARAK BU CUMARTESİ SON DURUM BELLİ OLACAK VE HERŞEYİN SADECE HAYIRLI OLANI OLSUN DIYENLERDENİM BANA YORUM YAZMAK İSTERSENİZ TECRÜBESEL OLARAK MEMNUN OLURUM KEZA EN SON 2012 DE YAZMIŞSINIZ !
AKTİF OLARAK DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR ...

ARKADAŞLAR EVET ELBETTE HERKES KENDİ ÇEKTİĞİNİ SADECE KENDİSİ BİLİR HAYAT BAŞLI BAŞINA ZATEN ZOR ÜSTÜNE BİRDE SÜPRİZ GEBELİKLER EKLENİNCE VE DE ÇOĞUL İNSANIN NEVRİ DÖNÜYOR KİMİ KADIN BİRTANEYİ AHLA VAHLA DOĞURAMAZKEN ÜÇÜZ DEMEK İLK BAŞTA KORKUTUCU GELİYOR ÜSTÜNE BİRDE REDÜKSİYON ÖNERİLİRKEN BEN SUNU ANLAYAMADIM GİTTİ ÜÇÜZ TEHLİKELİ RİSKLİ PEKİ DOĞURAN NASIL BEŞİZ ALTIZIS DOĞURUYOR EN DOĞRUSU NEDİR ? BEN NE YAPICAM ONUDA BİLMİYORUM EŞİMDE BENDE ÇARESİZ DR VE DR LAR NE DERLERSE İNANMAK ZORUNDA KALIYORUZ ANNEYE HERHANGİ BİR ÖLÜM RİSKİ TAŞIMIYORSA BENCE DOĞURULABİLİNİR BENİM NET OLARAK BU CUMARTESİ SON DURUM BELLİ OLACAK VE HERŞEYİN SADECE HAYIRLI OLANI OLSUN DIYENLERDENİM BANA YORUM YAZMAK İSTERSENİZ TECRÜBESEL OLARAK MEMNUN OLURUM KEZA EN SON 2012 DE YAZMIŞSINIZ !
Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, lütfen sitede büyük harfle yazmayınız.

Burda çokça üçüz annesi var. Sağlıkla üçünü de kucağına alan.
Topiklerde var.
Kaç haftalık hamilesiniz?
Bakamam diye mi redüksiyon yaptirmak istiyorsunuz?
Sağlıklı gebeliği sonlandirmayi, diğer bebekleri riske atmayi nasil göze alabiliyorsunuz?

Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, lütfen sitede büyük harfle yazmayınız.
Bunu kaç kez defa söyleyeceksiniz ! Siteye Yen'i üye olmuş birine üstüne siz site çalışanımısınız ki taktınız benim yazı karekterime ! Sanki bunun için ücret alırcasına peşimdesiniz hiç hoş değil

Bunu kaç kez defa söyleyeceksiniz ! Siteye Yen'i üye olmuş birine üstüne siz site çalışanımısınız ki taktınız benim yazı karekterime ! Sanki bunun için ücret alırcasına peşimdesiniz hiç hoş değil
Mesajını alintiladiginiz insan Mune site Yoneticisi.
İlk defa uyariyor sizi.
Diğer bahsettiğiniz insan profil mesajlarinda sizi uyaran normal bir uyeydi.
Konunuza cevap yazdim ama umursamadiniz.
Hem dun uyeler sizi uyardi buyuk harf yasak diye. Tekrar büyük harfle konu acmissiniz.
Yoneticinin de dikkatini cekmis uyarmis sizi.
Algida problem var sanirim daha fazla yazmayacağım.

Mesajını alintiladiginiz insan Mune site Yoneticisi.
İlk defa uyariyor sizi.
Diğer bahsettiğiniz insan profil mesajlarinda sizi uyaran normal bir uyeydi.
Konunuza cevap yazdim ama umursamadiniz.
Hem dun uyeler sizi uyardi buyuk harf yasak diye. Tekrar büyük harfle konu acmissiniz.
Yoneticinin de dikkatini cekmis uyarmis sizi.
Algida problem var sanirim daha fazla yazmayacağım.
algıda problem olsaydı üç üniversite bitirmiş olamazdım çok şükür herkes kendisinden sorumludur üstünüze vazife olmayan konulara müdahil olmayınız lütfen iyi güler

Ben bu yazıyı yazdığım ilk gün burada kayıt açtığım gündü ve yazı karekteri ile ilgili herhangi bir bilgim yoktu keza birçok kişi kendince yorumlar yazarak uyarmışlar benim için konu durum anlaşılmış iken birileri can sıkıntsından olsa gerek hala bana yazmaya devam ediyor ve ben hala neyi konuşuyoruz anlamsızım.

Ben bu yazıyı yazdığım ilk gün burada kayıt açtığım gündü ve yazı karekteri ile ilgili herhangi bir bilgim yoktu keza birçok kişi kendince yorumlar yazarak uyarmışlar benim için konu durum anlaşılmış iken birileri can sıkıntsından olsa gerek hala bana yazmaya devam ediyor ve ben hala neyi konuşuyoruz anlamsızım.
Ben konunuza yorum yaptım ardından yonetici ve sizde yazinca bildirim geldi o yuzden girdim konuya. sizde yoneticinin yonetici olduğunu farketmeyip kötü bir uslupla yazınca uyardim bu kadar. Can sıkıntısı ile alakalı bir durum yok.
Sağlıklı gebelikler dilerim.

Back