Bebek İkinci El çoğu yeni erkek bebek için 3-6 ay penye tulumlar. çok uygun fiyata, kargo da bana ait

BOREAS09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.165
127
163
Ankara
Kızlar aslında oğlum 6 aylık ama iri bir bebek olduğu için çoğunu giydiremediğim tulumları satmaya karar verdim. Tanesini 25-30 tl den aldığım tulumların markaları farklı farklı ama hepsi de kalitelidir. Sadece lcw inekli tulumun hemen altında ufak bir leke var, neden oldu bilmiyorum. Ama o da o kadar dikkat çekmiyor.

Hepsine kargo dahil 50 tl istiyorum. Tanesi 10 tl'ye bile gelmiyor. Kargosunu ben ödeyeceğim için en az 3 tane de satabilirim. O zaman 30 tl olur bilginize

Bebişlerimiz sağlıklı, mutlu büyüsünler

Son düzenleme:
Arkadaşlar ikisini de yine bebeğimin iriliğinden dolayı giydiremedim. Kadife olan, oğlanın basenlerinden dolayı olmadı, diğeri de göbeğinden dolayı... normal kiloda olan bebeklere tabiki olur ama benim oğlum 6 aylık ve 10,5 kg....

kadife pantolon Mammarama marka, Boyner sitesinde hala satılıyor, arzu eden fiyatına bakabilir, ince kadifedir rengi aslında açık mavi ama ışıktan dolayı gri gibi çıkmış. Orjinal rengine Boyner'den bakabilirsiniz. Diğeri kanvas (chino)pantolon, LCW markası. İkisi için istediğim fiyat kargo dahil 30 tl'dir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…