Saç Rengi ve Saç Boyama Çoğu doğal yöntemi denedim ama etkili olmadılarr -yardım!-

YouKnowYouLoveMe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
46
0
36
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar benim saçlarım koyu kahve hiç boyatmadım şuana kadar renginin 2-3 ton açılmasını istiyorum papatya yaptım belli belirsiz oldu denediğiniz ve bildiğiniz doğal yöntemler var mıı yardımcı olabilirmisiniz lütfeeen??? =)

Extrait Dora saç açıcı sprey var canım 1-2 tona kadar açıyor doğal zarar vermiyor saça 20 lira falan fiyatı onuda deneyebilirsin

Canım sen saçına açıcı boya sürsende turuncu yapıcak yıpranmasıda cabası ama saçında zaten boya yokmuş açık tonlarda bir boya alsanda açılır yani saçların ben senin yerinde olsam hiç bulaşmam varya eski boyasız saçlarımı arıyorum resmen

Bende tümden değil araları açmak istiyorum çünkü sıkıldım arrtık ama işte turunculuk olması soruun :// ne kadar az yıpranırsa o kadar iyi siz boyayı mı önerirsiniz(bitkisel) açıcı spreyleri mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…