Dogru diyosun canim kase kardesimin oldugu icin sen ne kadar dusunuyosun sen kendi fiyatini soyle canim banaCanim burada gerçek kuzu derisi ceket 50 tl diyorlar. Fiyatları biraz daha indirimli yaparsan daha iyi satış yaparsın bence
Canim sen fiyat beliler bana uygunsa ben kabul edermcanım pantlonların fiyatı ne
pantolonlar kaç beden kaç boy?ben 36/38 bedenim ..boyumda 178 cm cnm..bana göre bişeyler varsa elinde bakayım...
canım bütün pantolonlar burada 36 ve 38 beden yanlız pacalar uzun kesim yaptırmadım bazısındacanım pantlonların fiyatı ne
ah be cnm ..benim ayaklar palet..ben 39/40 giyiyorum ..var mı elinde??
Canim beden ve fiyat nedirhafif uzun deri ceket
Canım beden m heralde 38 beden oluyo iki kez giyildiCanim beden ve fiyat nedir
Canım k.bakma yanlış anlama kardeşiminde bu mont bedeni ona büyük geldigi için giymedi zaten hani yanlış anlamazsan boy ve kilonu soylermisin ona göre olup olmıyıcagnı soyliyim söylemek istemessende sıkımtı deil canım yanlış anlaşılmak istemem: )Canim ben 42 beden ariyorum
Anladmadım canım iki kol mesafesinimi ölçeyim benim kardeşim 1.60 boyunda 53 kilo ve çeket büyük geliyo öyle söyliyeyimCanim benim boy 168 cm kg 72. Çeketin 2 koltuk arasını olcermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?