Merhaba ben 17 yasindayim kumralim hatta kollarimda falab hic tuy cikmaz acik kumralim. Fakat bu yil gobek bolgemde asiri killanma oldu doktora gittim bir suru test fakat bir sey cikmadi. Saararttim yine rahat edemedim ve aldim cunku cok denize giren biriyim ve killi denize giremem agdayla almistim sadece orta bolgeyi. Sonra makine yaptim fazlalasma yok yine ayni soracagim sey su ki gobek deligimin altinda siyah iz var cizgimsi onu nasil yok edebilirim? Lutfen yardim edin cok sinirlerim bozuluyor
bende tüylere çözüm yok sanıyordum ta ki limon tuz karışımını öğrenene dek..sende dene bence forumda bi sürü başlık var bununla ilgili..
bir kere yaptım göbeğime resmen yüzde 80 i bitti gerisi de tek tük şekilde çıktı..
ama o çizgi konusunda maalesef yardımcı olamayacağım..
bende tüylere çözüm yok sanıyordum ta ki limon tuz karışımını öğrenene dek..sende dene bence forumda bi sürü başlık var bununla ilgili..
bir kere yaptım göbeğime resmen yüzde 80 i bitti gerisi de tek tük şekilde çıktı..
ama o çizgi konusunda maalesef yardımcı olamayacağım..
yok canım tüyleri aldıktan sonra sürüyorsun bu karışımı 3-4 gün boyunca gece yatmadan önce..
sonra işte hem çıkış süresi uzuyor hemde daha az çıkıyor..bende de var pkos ve bu yöntemle tüyleri azaltmaya çalışıyorum son çare..
yok canım tüyleri aldıktan sonra sürüyorsun bu karışımı 3-4 gün boyunca gece yatmadan önce..
sonra işte hem çıkış süresi uzuyor hemde daha az çıkıyor..bende de var pkos ve bu yöntemle tüyleri azaltmaya çalışıyorum son çare..