Çoğu 5 Tl ihtiyactan kapatiyorum 52 ve sonrasi

Ekose gomlek 2.foto
Kisa kollu lacivert dugmeli hirka? 3.foto
Cizgili tisort lacivert beyaz narcicegi renklerinde m beden
Gap pembe sweatshirt
Baykusli tisort
Sari fermuarli kurklu
Lacivert kot pantalon bedenine nedir
Trenckot rengini bilemedim sondan 3.foto bedeni nedir
Uygun bi fiyat verirsen hepsini alabilirim bedenini bilmediklerime bedenine gore karar verecegim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sistem bozuldu mesajlarda silindi. Bana soyledigin fiyat tamamdir. Iletisim bilgilerimi sistem duzelince mesaj atarim. Sen izmirde olabilir misin? Eger oyleyse kargoyla ugrasmayiz daha kolay olur pesin veririm.

Elimdeki son ürünler . Bitirelim artik arkadaşlar . Daha ürün vardı ama onları yükleyemedim bu sitenin değişimi kötü oldu

benim istediğim kot dar paça olandı şu sistem bozukluğundan resimleri yeni görebiliyorum yanlış pantalon olmuş neyse artık sağlık olsun

Neyse nasip degilmis gercekten onemli degil saglik olsun diyelim. Ama sistemi duzeltsinler biran once boyle kullanmak cok zor

Neyse nasip degilmis gercekten onemli degil saglik olsun diyelim. Ama sistemi duzeltsinler biran once boyle kullanmak cok zor
Hakkini helal et Bende hic kullanamiyorum su an evde olduğum için girebiliyorum mobil uygulaması kalktığı için dışarıda giremicem artik anlamıyorum bi şey

Hakkini helal et Bende hic kullanamiyorum su an evde olduğum için girebiliyorum mobil uygulaması kalktığı için dışarıda giremicem artik anlamıyorum bi şey
Helal olsun biraz önce ürünleri teslim aldım. hepsi çok güzel birkaç tanesini denedim bedende de bir sorun yok hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim.

Helal olsun biraz önce ürünleri teslim aldım. hepsi çok güzel birkaç tanesini denedim bedende de bir sorun yok hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim.
Çok mutlu oldum begenmene . Hediye küçük ama ben evde olmadığım için ancak o kadarı oldu güle güle kullanın :))

Hepsi 5 Tl yalnızca

Kemerler 1 TL

Sütyenler 3 Tl çok çok sayılı kullanılmıştır 75 beden

Çokk acıl paraya ihtiyacım var ne alırsanız istediğiniz fiyata bırakmaya çalışcam

Kabanin fiyatını yeni farkettm yanlış yazmıştım arkadaşlar 25 TL yukarıdaki kaban.

Kozmetikler

Garnier BB krem bana uymadı rengi iki kere kullanmaya çalıştım ama tene de uymayınca uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…