• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi çocularda süt ve bebe bisküvisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SARGIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
95
3
98
Bursa
2,5 yaşında kızım gece yatarken bisküvi ve süt içmeden uyumuyor ve saat 4,5 -5 civarı yine sütlü bisküvi istiyor bıldırcın yumurtasıyla birlikte veriyorum.arkadaşlar şimdi başka bir sitede sürün uykuda içildiğinde büyüme hormnalrını durduğunu yazmışlar bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Birde şunu sormak istiyorum kızım 97cm boyunda ve 18 kilo gece sütünü bırakmalımıyım sizce

kesinlikle bırak canı benim kızım 4 yaşında 18 kilo ve yaşıtlarından fazla kilosu nolur çocuğunu tombul yapma zaten doktorlarda 1 1.5 yaşından sonra gece beslenmesini önermiyolar bıraktırmaya çalış canım ama birden bırakamaz çocuk önce yarıyarıya azalt bence

canım valla bırakmalısın bence benım oglum henuz 10 aylık ama kucukken kardesımden bılıyordum oda böle kıloluydu annem terk ettıremedı ve suan kılolu bır yapısı var..ne yap et gelecegı ıcın bırak ..kolay gelsın..iyi şanslar

benim bebişte 18 aylık ben gece yatmadan veriyorum sütle bisküvi tüm gece uyanmıyor sabah sekiz gibi kalkıyor o zaman içiyor süt ama sade süt bisküvi olmadan bazen ona bile kalkmıyor artık alıştırmaya çalışın doktor söylemişti bana gece kalkınca süt yerine su ver yada süte su karıştırıp ver diye sizde ööle yapın diyeceğim ama kötü alışmış ya tek süt içse olurda işteee bisküvi olunca....

Back