• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuktan anne babaya öğütler

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
158
Adana
Çocuktan anne babaya öğütler

• bana her istedigimi verme.bazen neler koparabilecegimi görmek için isterim

• emredip durma,emretmek yerine tavsiye edersen daha çabuk yaparim

• benden neler istedigine dair fikrini degistirip durma,bir karar ver ve ona sadik kal

• sözünü tut iyide kötü de olsa tut.bir ödül söz verdiysen onu alayim,ceza ise vaad ettigin, onuda uygula

• beni baskalari ile karsilastirma,hele kardeslerimle asla.benim daha iyi ve akilli oldugumu söylersen öbürü alinir.kötü ve aptal oldugumus öylersen ben incinirim.

• birak kendim basarabildigim kadar yapayim.ancak bu sekilde ögrenebilirim.benim için herseyi sen yaparsan kendim için hiçbirsey yapmayi ögrenemem

• hatalarimi baskasinin yaninda düzeltme.yanimizda kimse yokken anlat bana dogrulari

• bana bagirma.o zaman benimde içimden bagirmak geliyor.halbuki ben bagirmak istemiyorum

• benim önümde yalan söyleme ve seni kurtarmak için yalanlarina katilmami bekleme. bu sana yardim gibi gözüksede ben kendimi asagilanmis hissediyorum

• yanlis bir is yaptigimda bana niçin yptigimi sorup durma,bazen bilmiyorumdur.

• midem agriyor dedigimde pek aldirma.hastaligim yapmak istemedigim isler yada gitmek istemedim yerlerden kivirtmak için numara olabilir.

• yanindigin zaman hatani kabul et senin hakkindaki düsüncelerimi zedelemez. benim hatalarimi kabul etmemi kolaylastirir.

• bana arkadaslarina davrandigin gibi davran o zaman seninle arkadas olabiliriz. insanlar akrabalar diye birbirlerine nazik olamaz degiller ya

bu yazıyı biliyorum çocuk bakım kitabımda yazıyor bende baya uzunu var tabi koca 3 sayfa yazı var gayet hoş ve gerçekçi geldi bana

sağol canım paylaşımın için çok güzel bi yazı hakikaten teşekkür ederiz

paylaştığın için sağol cnm...

Kızlar yaaa altta bebeklerinizin ay ve gününü belirten bölümü nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

Back