• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocukta sac beyazlamasi

hulya6834

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
7
2
1
40
10 yasindaki oglumun saclarin da 5 6 tel beyaz sac gördüm doktora götürdüm kan değerleri normal strestendir dedi ya artarsa hoc çevrenizde bunu yaşayan var mi

10 yasindaki oglumun saclarin da 5 6 tel beyaz sac gördüm doktora götürdüm kan değerleri normal strestendir dedi ya artarsa hoc çevrenizde bunu yaşayan var mi
Genetik olabiliyor, 3 kardeş arasında bir tek bende var küçüklükten beri 7 8 tane dağınık. Çoğalmadı.

Oğlumda bebekliginden beri bir tane vardı sadece. 2-3 sene gördüm sonrasında görmedim hiç. 6 yaşında şuan. Ama olabiliyor bazen böyle. Benim saçlarımda çok erken beyazladi mesela. 18 imde vardı biraz öyle öyle başladı azar azar. 30 yaşındayım baya var şuan maalesef

Konu başlığını gorunce belli bir bokgedeki tüm saclarin beyazlamasi sandim. Kardesimde minik noktalar halinde var. Vucudunda baslamisti. Pigment kayni kaynakli, vitiligo hastaligi. Ama 5-6 tel sac ise sizin durumunuz vitiligo degil muhtemelen. Birkac cocukta gördüğümü hatirliyorum daha once bigidim kadariyla cok anormal bi durum degil sakıncalı da degil

Benim de lisede çok fazla beyazlarım çıkmaya başlamıştı. 26 yaşındayım belli aralıklarla dip boyasına gitmem gerekiyor yoksa kafamın yarısı beyaz :D Biraz genetik bu iş kardeşim de benim gibi. Çocuğunuzun stres olduğu bir konu var mı?

benimde 11 yasinda vardi ara ara saclarimda. Cocugunuza stres yapmayin bundan ötürü. Inanin ben bunu anormal bisey sandigim icin neler cektim neler. Kendimle barisik degildim iyice sessizlestim özgüvenim eksikti. Dalga gececekler diye neler yaptim neler kapamak icin🥲simdi gülüyorum o hallerime ama o an öyle degildi. Ünide anca kendime güven geldi saldim gittiii bosverdimm. Simdi ise yasim 30 ve coooook az beyaz var .Yada ben takmadigimdan gözüme batmiyor bilemiyorum😂 ama bunu dillendirmeyin ve normal irsi bisey oldugunu söyleyin. Yüzüdeki ciller gibi,ben gibi göz rengi gibj gayet normal bisey oldugunj anlasin.

Benim o. Kardeşimde de vardı. 9 yaşımda tek tük beyazlarım vardı artarak ilerledi. Uğraşma beyazlara çözüm yok. Genetik olarak varsa zaten mutlaka olacaktır. Normal bir durum terslik aramayın. Çocuğunuza normal bir şey olduğunu anlatın.

Kızım 4 yaşında onda da 2 3 tel kadar var. Kan değerlerinde sorun yok genetik olabileceği söylendi. Bana çekmiş benim ortaokuldayken bariz bembeyaz saçlarım vardı 36 yaşındayım üst tarafım komple beyaz

Genetiktir. Benim de arkadaşımda vardı. Biraz daha büyüyünce kendi rahatsız olursa boyatır. Rahatsız olmazsa bu şekilde devam eder.

kendim ve cocuklarim ..
annem dogdugumda her bir yana dokulmek uzere 3 tel beyaz sacn vardi diyordu

en buyuk oglumda da bir kac tel beyaz sac var hic rahatsizliktan olabilecegini dusunmedim bu gune kadar 🙄

Back