• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Çocukta kemik ağrısı lütfen cevap yazın kızlar:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
5bucuk yaşındaki yawrum bikac önce ayak bileklerinin arka baldirlarinin agridigini söyledi baya da rahatsız oldu bundan farkediyordim masaj falan yaptım sonra rahatladı buaksam da ayak bileklerini gösterdi ordaki kemikleri ağrıyor diye...benim aklıma hhemen felakt tellalleri geliyor tabi..çünkü günümüz çocuklar hep telefona maruz ..sokağa salamiyoruz özgürce çocukluklarını yasayamiuorlar etraf kötü bizde ister istemez işimiz olduğunda telefon tablet veriyoruz :( radyasyona mi maruz kaldı acaba kemik ağrısı ondanmidir..kafayı yicem artık daha da kisitlayacam hatta hiç vermemeye calisicam ama şimdiye kadar kilerden ya radyasyondan kötü bişey kaptiysa ...çok.kotuyum.suan hamileyim birde ağlayıp duruyorum:(

Çocuklarda eklem ve kas ağrıları görmezden gelinmemeli. Bence ne olur ne olmaz bir doktora götürün.
Muhtemelen önemli birşeyi yoktur ama siz yinede rahat edersiniz.

Sizin korktuğunuz şey olsa uykusundan uyandırır ağrı, eğer öyle değilse telaş etmeyin. Bir iki sefer bileği ağrıdı diye kötü düşünmeyin. Büyüme ağrısı olabilir, yada çok koşturduysa zorlamıştır. Tekrar ağrırsa doktora götürün.

5bucuk yaşındaki yawrum bikac önce ayak bileklerinin arka baldirlarinin agridigini söyledi baya da rahatsız oldu bundan farkediyordim masaj falan yaptım sonra rahatladı buaksam da ayak bileklerini gösterdi ordaki kemikleri ağrıyor diye...benim aklıma hhemen felakt tellalleri geliyor tabi..çünkü günümüz çocuklar hep telefona maruz ..sokağa salamiyoruz özgürce çocukluklarını yasayamiuorlar etraf kötü bizde ister istemez işimiz olduğunda telefon tablet veriyoruz :KK43: radyasyona mi maruz kaldı acaba kemik ağrısı ondanmidir..kafayı yicem artık daha da kisitlayacam hatta hiç vermemeye calisicam ama şimdiye kadar kilerden ya radyasyondan kötü bişey kaptiysa ...çok.kotuyum.suan hamileyim birde ağlayıp duruyorum:KK43:
Öncelikle geçmiş olsun herkesin dediği gibi büyüme ağrısı olabilir. Fakat benm yeğenime böyle bacaklarım ağrıyor bileklerim ağrıyor gibi şeyler söylüyordu önce umursanmadı ama geçmedi sonra doktora gidince Akdeniz ateşi tanısı koyuldu

Radyasyon öyle bir yerden kapılıp virüs gibi yayılan bir şey değil ,hemen de belirti veren bir şey değil .Etkisi uzun yıllar sonra ortaya çıkar o zaman da radyasyondan dolayı mı diye düşünmek aklınıza bilme gelmez .

Büyüme ağrısı olabilir ya da grip olacagi için ağrıyabilir .Önemseyin ama evham yapmayin geçmiş olsun ..

Çok geçmiş olsun. Korkacak bir şey yoktur inşallah ama bence tekrarlamasını beklemeyin imkanınız varsa. İlk fırsatta bir doktora danışın. İnşallah büyüme ağrısıdır ve buraya gönül rahatlığı ile yazarsınız sonucu yarın 😊

Aşil tendonu gibi havalar soğuk ani hareket yaptıysa gerilmiş olabilir. Doktora gösterip emin olmakta fayda var.

Kemik ağrısından korkarım
Teyzem yıllarca kemik ağrısı çekti sonuç
Lösemi tanısı kondu, aman dikkat

Büyüme agrısı olabilir bazı çocuklar bunu yogun sekilde hisseder bazıları anlamaz bile doktora gosterin tabi iciniz rahatlarsın Allah bagıslasın bu arada bebeginizide sağsalim kucagınıza almanızi dilerim:anneadayı::emir_bebek::nazar:

Tekrarlamasını beklemeyin bence de. Büyük ihtimalle büyüme ağrısıdır, ayrica yanlış hatırlamıyorsam D vitamini eklikliklerinden biri de kemik ağrısı. Belki vitamin eksikliği de olabilir en doğrusunu doktor söyler.

Back