Çocuk Hastalıkları Çocukta böbrek taşı bilgisi olan yazabilirmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Siiit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canim sivasta halde vardr bulursan banada soylermisin kuzenimine gondereym alip o cok problem yasiyo gitmesigi hastane kalmadi
Ben İzmir'de yim canım ama eniştem Sivaslı onların orda hem yetişiyor hem satıyorlar yarın bakar haber veririm sana

Kizimdada bobrek tasi vardi mavi bir surup verdi dr 1 sene kullandi sirinler iksiri diye diye icirdim tam gecti kurtulduk dedim
Budefa mesanesi kucuk cikti birdaha versi dr bu defa hapini istedi kizim onu daha rahat icti 6-8yaslarindaydi
dr limonata icir bolbol demisti cok etkiliymis
Gilaburu yu bende duymustum ama burada cok pahaliydi almadim (istanbul)

Bi soruyum bakalım doktora kılar ben o dediginizden bulamadim bi kaç yere köye sordurdum

Merhaba benim oğlum da da tas var ve böbrek genişlemesi. Sonu ameliyat gibi görünüyor. O verilen ilacı da meyve suyuna soğuk çaya falan koyup veriyoruz. Ama doğduğundan beri kullaniyo taş hala duruyo. Siz gileburu yu kullandiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…