Dogrusu o tabi ama simdi mevsimi emin değilim kv meyvesini kendi alip sikar sırf esimin kuzenine 50 kg gönderiyor:) aktarda iyi markalar da vardir özlü olarakGileborusuyunu aktaran alma canım direk gileborusuyunu al sık da ver daha etkili gecmis olsun
Ekim Kasım gibi toplanır canım gileboru salamurunu bulabilir rahat bı şekilde sıkılmıs beklemez zaten fazla katki maddesi olmadan icinde salamuru olursa taze meyvesinden sikar zaten salamurunda sadece su oluyor baska bir sey yokbizim köyde çok olurDogrusu o tabi ama simdi mevsimi emin değilim kv meyvesini kendi alip sikar sırf esimin kuzenine 50 kg gönderiyor:) aktarda iyi markalar da vardir özlü olarak
Ben de böbrekten rahatsızım ama onu cok içemiyorum 11. Ayda geliyo bize de tam zamani bilmiyorum . Salamura gibi . Ama kv siselere koyup buzluga da atıyor köylerden aliyor onlarda kayseri denEkim Kasım gibi toplanır canım gileboru salamurunu bulabilir rahat bı şekilde sıkılmıs beklemez zaten fazla bizim köyde çok olur
Ben Kayseriliyim canim biz meyvesini salamuru şeklinde kuruyoruz direk icicegimiz kadar sıkıyoruzBen de böbrekten rahatsızım ama onu cok içemiyorum 11. Ayda geliyo bize de tam zamani bilmiyorum . Salamura gibi . Ama kv siselere koyup buzluga da atıyor köylerden aliyor onlarda kayseri den
Tamm tsk edrim cnmİnternetten araştır Kayseri'de aktarlardada var salamuru köylülerde satıyor canım ben nasıl kullanicani anlatırım sen alınca mesaj at ozelden
Tmm bulabilirim insEki Görüntüle 2118249 böyle al canım sıkılmış suyunu alma
Sivas'ın köylerinde de var canım kesin bulursunHiimm bende sivas tayim bulamazsam kayseriden alirim
Canim sivasta halde vardr bulursan banada soylermisin kuzenimine gondereym alip o cok problem yasiyo gitmesigi hastane kalmadiSivas'ın köylerinde de var canım kesin bulursun
Tamm cnm söylerim sendemi sivastasinCanim sivasta halde vardr bulursan banada soylermisin kuzenimine gondereym alip o cok problem yasiyo gitmesigi hastane kalmadi
Evet canm sivastaym havalarcok. Iyi degil ya benm sipayla oraya gitmek istemedim varsa artik birine aldircamTamm cnm söylerim sendemi sivastasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?