Çocuk Hastalıkları Çocukta böbrek taşı bilgisi olan yazabilirmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Siiit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Siiit

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
662
502
18
32
Mrb arkadaşlar benim 3 buçuk yaşında kızım var 31 hafta doğum yaptım doğduğunda bi çok problemi oldu çok şükür hepsini astik ama doğuştan idrar yolu enfeksiyonu ve buna bağlı böbrek taşı vardı 8 tane ve çocukta olması gerekenden daha buyukmus düşürme şansı yok eritmek için bi ilaç veriyolar ama oda çok kotu ben bi tadına bakmistim ve afedersiniz kusmustum ve kizimda öyle iciremiyorum böyle bişey yaşayan bilgisi olan varmı bilgi verebilirmisiniz

Bilgim yok ama geçmiş olsun demeye geldim. Allah şifa versin.

Öncelikle gecmis olsun bende pre annesiyim..bol bol şifalar diliyorum

Böbrek tasi yaygın esimin aileisnde gileburu suyu var aktarda bulabilisin tasi eritiyor cok faydasi oluyor bizimkiler surekli icer .

Gileborusuyunu aktaran alma canım direk gileborusuyunu al sık da ver daha etkili gecmis olsun
Dogrusu o tabi ama simdi mevsimi emin değilim kv meyvesini kendi alip sikar sırf esimin kuzenine 50 kg gönderiyor:) aktarda iyi markalar da vardir özlü olarak

Dogrusu o tabi ama simdi mevsimi emin değilim kv meyvesini kendi alip sikar sırf esimin kuzenine 50 kg gönderiyor:) aktarda iyi markalar da vardir özlü olarak
Ekim Kasım gibi toplanır canım gileboru salamurunu bulabilir rahat bı şekilde sıkılmıs beklemez zaten fazla katki maddesi olmadan icinde salamuru olursa taze meyvesinden sikar zaten salamurunda sadece su oluyor baska bir sey yokbizim köyde çok olur

Ekim Kasım gibi toplanır canım gileboru salamurunu bulabilir rahat bı şekilde sıkılmıs beklemez zaten fazla bizim köyde çok olur
Ben de böbrekten rahatsızım ama onu cok içemiyorum 11. Ayda geliyo bize de tam zamani bilmiyorum . Salamura gibi . Ama kv siselere koyup buzluga da atıyor köylerden aliyor onlarda kayseri den

keten prenses aklima gilebolu ile ilk tanismam geldi . Kv yine sıkıp gondermis icemedim sasal sisede buzdolabinda bayağı durdu . Icilmez diye dokeyim dedim belediye de sise topluyorum oyle çöpe atmayim dedim . Kapagi oynatmam la fışkırması sisenin kendi çevresinde donmeso bir oldu .. mutfak beyaz hali beyaz lavabonun icinde donuyor tut tutabilirsen en son switimi cikarip ustune bastim da durdu ama mutfak cinayet işlenmiş gibi oldu :)

Ben de böbrekten rahatsızım ama onu cok içemiyorum 11. Ayda geliyo bize de tam zamani bilmiyorum . Salamura gibi . Ama kv siselere koyup buzluga da atıyor köylerden aliyor onlarda kayseri den
Ben Kayseriliyim canim biz meyvesini salamuru şeklinde kuruyoruz direk icicegimiz kadar sıkıyoruz

İnternetten araştır Kayseri'de aktarlardada var salamuru köylülerde satıyor canım ben nasıl kullanicani anlatırım sen alınca mesaj at ozelden

Hiimm bende sivas tayim bulamazsam kayseriden alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…