Haklısınız. Ben de farkındayım gayet, olmam gereken kilonun...Öncelikle fazla kilolarından kurtulmalısin. Zor ama imkansız değil. Bana göre 1.67 boya max. 60 kilo. Daha fazlası kötü duruyor. Kilo verince giydillerin yakışacaktir. Ondan sonra nasıl giyinebikirim diye konu açabilirsin
Merhaba. Şu anda 93 kiloyum, 2019 Mayıs ayından beri 17 kilo verdim, 110 kiloyla bu kilo verme serüvenine çıktım.kaç kilosunuz acaba 1 67 boy gayet iyi aslında kilo da yüz hatlarını iyice yuvarlaştırdığı için bebeksi tatliş bir görüntü verebiliyor kilo verince daha ovalleşiyo yüz biraz zayıflayınca fark edecektir diye düşünüyorum
Makyaj oldukça olgun gösteriyor bir de üstüne açık sarı saç, yaklaşık 5 yaş olgun gösterir.
Ombre için bir şey diyemem ama dediğim gibi çok açık sarı tonları olgun gösteriyor. Bb ya da pudra, highlighter, eyeliner, rimel yeterli. Yani varolan rutine highligter ve eyeliner eklerseniz yeter.Makyaj derken biraz açar mısınız. Mesela sari-beyaz ten rengine hangi renk makyaj malzemeleri iyi olabilir sizce? Nude tonlarını mı, yoksa daha koyu renkleri mı tercih etmeliyim?
Benim bugüne kadar sürdüğüm makyaj malzemesi, yazık ki 1- parlatıcı lipgloss, 2- rimel, 3- BB krem.
Böyle birine yapılan detaylı bir makyajın abarti olabileceğini düşündüğüm için bugüne kadar hiç deneyemedim diğer ürünleri...
Ten rengimi tarif etmek gerekirse, Garnier'ın açık BB krem tonu bana tam uyuyor (Karma- yağlı ciltler için olanı).
Bir de, bir keresinde bir arkadaşım bana Farmasi'nin Açıktan ortaya BB krem tonunun uyacağını söylemişti. (İpucu vermek açısından)
Bir de, ben aslında saçımı sarıya boyamayı değil de sarı ombre yaptırmayı düşünüyordum, bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Ombre de sizce aynı etkiyi yaratabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?