Bende rahatsız olurdum elbette. Yakın olmanıza rağmen hala tanışmamanız? İyi yapmışsınız iletişim kurmayın arkadaşınızla.
Eminim sizin sevgilinizin kankasıda böyle yapsa rahatsız olurdunuz
Eğri oturup doğru konuşalım kz rahatsz olmakta haklı.
Arkadaslar sevgili gibi degiller... ben kaç kere sordum arkadaşıma cocuk yüz kızla daha cıkıyor sevgili gibi bu kız arkadaşı erkek arkadaşına sevgili ayarlıyor diyorum bu kadar rahatlarNe yalan söyleyeyim,kızın yerinde olsam ben de rahatsız olurdum.
Eşimin yakın kız arkadaşlari var,gorusurler ama bu minvalde değil.
Benimle ilgilen cevap ver babında ben ne yapayım onun ilgisini kız kendisi arkadaşıma kız ayarlaması icin yardımcı oluyor yani kendiniz gibi düşünmenize gerek yokAy ben kızın yerinde olsaydım çok gıcık olurdum sana. Benimle ilgilen falan irite edici tripler
Ee sanane bundan? Böyle bi adamla da muhatap olman çok saçma ayrıca. Güya çapkın iğrenç tiplerBenimle ilgilen cevap ver babında ben ne yapayım onun ilgisini kız kendisi arkadaşıma kız ayarlaması icin yardımcı oluyor yani kendiniz gibi düşünmenize gerek yok
Hanımefendicigim ben çocukluk arkadaşıma zaten sordum rahatsız oluyor mu oldu mu diye hayır dedi kaç kez yani size durumu izah etmek için detay veriyorumEe sanane bundan? Böyle bi adamla da muhatap olman çok saçma ayrıca. Güya çapkın iğrenç tipler
Sonunda anlayan biri cıktıBu durumu ben yasasam ve rahatsız olsam seni aramaz erkek arkadasıma sorardım hesabını.
Benimle ilgilen demene takılmadım senın, aranızdaki arkadaslık Belkı de benimle ilgilen cumlesını kaldıracak turdendır.
Niye kurasın ki yoksa.
Burdaki suclu cocuk.
Bosver sen kızla ılıskılerının nasil oldugunu, cocukla ıletısımını kes.Sonunda anlayan biri cıktı
Ben bu konularda hassas bir insanım arkadaşıma da sordum kız arkadaşın rahatsız olur mu diye yok dedi zaten kız arkadaşı çocuğun takılması icin kız falan ayarlıyor yani cocuk ona sevgili gözüyle bakmıyor pek ama ben asla düşüncesiz bir insan değilim
Kesinlikle muhattap olmam dahaBosver sen kızla ılıskılerının nasil oldugunu, cocukla ıletısımını kes.
Senle kavga etsin diye kıza telefonu vermıs.
Olma. Iyı niyetli degıl.Kesinlikle muhattap olmam daha
Yok ilgilenden kastım tamamen şakaydı o da bilir bunu görüştüğü her kızla sevgili gibi ben hariç kız arkadaşıma ne gözle bakıyorsam o da aynıdır benim için kızla sevgiliden ziyade fuckbuddy gibi takılıyorlar kız sadece sahiplenmis bunu ama bir yandan arkadaşıma kız ayarlıyor o da ilginçKız sizi erkek arkadaşınızın telefonundan arıyor yani erkek arkadaşınızın da haber var.
Demek ki o da kızın size hesap sormasına müsaade etti, ilginçKız kendince haklı olabilir aradaki dengeyi kurması gereken erkek arkadaşınızdı ama kuramamış. Silmekle iyi etmişsiniz.
Ama 2 dk ilgilen benimle gibi sözler yanlış anlaşılmaya müsait orası da bir gerçek
Kız her şeyi biliyor baska kızlarla flört ettiğini de hatta beraber kız ayarlıyorlar yani kız normalde kıskanc değil güya ama tuhaf geldiOlma. Iyı niyetli degıl.
Kız kizabilir ılıskınızın boyutunu bilmiyordur kızı anlarım.
Cocuk neden izah etmek yerine seni aratıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?