Çocukluğunu 90'larda Yaşayan Kızları Geçmişe Götürecek 29 Zaman Makinesi

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
34
1. Metre sakız & Tüpte sakız kardeşler

Çok sevmiştik be abi!

2. Dantelli okul çorabı

Altlarına "Ayşecik" modelini de giydiğimizde, artık okula gitmek için hiç bir engelimiz kalmazdı.

3. Simli Uhu

Tırnaklarımızdan odamızdaki mobilyalara, okul çantalarımızdan sıralarımızın üzerine kadar sürdüğümüz tatlı uhular

4. İçinden çeşit çeşit gudubetlikler çıkan renkli jel

Yaratık, cenin, göz gibi çocuk ve genç ruh sağlığına en uygun olmayan objelerin özenle seçilip garip kokulu bir jelin içine gömülmesiyle hayatımıza girmişti.

5. Alnımıza yapışmış kara leke : Tattoo kolye & bileklik & yüzük

Bonus: Kolun üst tarafına doğru takmak.

6. Daksili ojeye çevirebilme gücü

İlk oje deneyimimiz

7. Adımızı saçımıza bile yazdıran saç boncukları

90'lar demek neredeyse olabilecek her yere ismimizin yazılacağı bir dönem demekle eş anlamlı.

8. Başrolde; stress bileziği

9. Önlüklerin can dostu; dantel yakalar

Hazır satılan yakaların yanında el emeğinin göz nurunun pırıl pırıl parlaması.

10. Değişik şekillerdeki plastik tokalar

Saçımızın ön tarafına düşen saçları özenle toplamakla kalmaz, değişik motifleriyle de şeklimize şekil katarlardı.

11. Her çeşidini biriktirmek istediğimiz Trolller

Saçlarını evladımız gibi tel tel taradığımız, gece yatarken yastığımızın altına koyduğumuz yoldaşlarımız.

12. Her anahtarlığın bir dönemki misafiri; İskelet Anahtarlıklar

Ve onları dans ettirme keyfi

13. Tuşlarına bastıkça yanlarında kutular açılan, muhteşemliğinden gözlerimizi alamadığımız kalemkutuları

Bir tuşuna basınca ataç bölümü açılır, bir tuşuna basınca silgi bölümü belirirdi.

14. Hamburger jelibon

Kantincilerin şu anda kazandıkları paranın %38'i buradan gelmektedir. (Kaynak: yok.)

öğretmenler masasına bile basan olmuştur.

26. İlk Rujumuz

Evet, ilk rujumuz. Ve dişlerimize kadar pembeleşen bir hal içinde tuvalete yollanışımız.

27. Yedinci seviyeden öteye bir türlü geçemediğimiz lastik oyunu

28. 4 tane sayı söyle... Efe'yle, Saat 7'de, Kantin'de, Bülent Ersoy'un yanında, ÖPÜŞTÜÜÜN!

Hiiih! Ne dediii!!!

29. Bir vuruşla bize "Seni Seviyorum" yazdırabilmenin verdiği heyecanı içinde saklayan kolye

Her şey tamam da o kalem kutusunu ben hiç görmedim ya kimsede yoktu.
O seni seviyorum kolyede bana 'biri' tarafından hediye edilmişti çok değerliydi

Bir de hala tattoo kolye takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…