• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Cocuklugumdaki sac rengim (Resimli)

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
373
Iki bucuk yasindayken sac rengim böyleymis. Su an küllü ve dore yansimali acik kumral, bu renge pek benzemiyor. Tabi uzun zamandir boyadigim icin pek net hatirlamiyorum rengini.
Bu sac rengi tam olarak ne acaba? Boya numaralariyla nasil ifade ederiz. Cocukken sahip oldugum sac rengim oldugu icin yakisir bana diye düsünüyorum.

Bu flasli cekilmis bir resim.

Bu ise stüdyo fotografi.

$SAM_0031.jpg ben saçımı 1 ay önce küllü kumral ile kumral boyamıstım bu renk oldu
benimde küçüklüğümde saçım o renkti annem boyadıkran sonra görünce aynen küçüklüğündeki gibi olmuş dedi
ama ben saçlarımı açarak o renklere boyamıştım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 314015 ben saçımı 1 ay önce küllü kumral ile kumral boyamıstım bu renk oldu
benimde küçüklüğümde saçım o renkti annem boyadıkran sonra görünce aynen küçüklüğündeki gibi olmuş dedi
ama ben saçlarımı açarak o renklere boyamıştım

Evet canim yakin bir renk ama senin sacinda böyle tutmus sanirim. Actigin icin böyle olsa gerek.
Sagol canim yorumun icin. :61:

Hem merak hem cocukluga özlem.. Cocuklugumdaki sac rengimin ne oldugunu ögrenmek istiyorum. Cünkü su an bu renkle alakasiz bir renk, yine de bu renge boyarsam dogal durur herhalde...
Sac renginden ve sac boyamadan az cok anlarim ama bu rengi tam cözemedim, bu konuda benden daha bilgili olanlar bu rengin numara karsiligini bana söyleyebilir mi?

Son düzenleme:
Benim oğlumun saç rengi ve kızkardeşimin çocukluk saç renkleri de böyle...

Altın kumral denilen renge yakın sanırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben gösterdiğin çocuklugundaki saç rengine akos'un karameli ile ulaşmıştım. ama 2. boyamada tam oturuyor bu ton. bu arada senin forumdaki mesajların dikkatimi çekiyor sanırım turuncu kızıl saçlar hakkında bayağı bilgi sahibisin bende saçımı o renge çevirmek istiyorum bildiğin kadarıyla yardımcı olabilir misin??

Back