Çocuklu universitelilerden tavsiye istiyorum

Nefretediyorumherseyden

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
207
150
Istanbul aöf 2.univ.. cocuk gelisimi bolumundeyim 2 yasinda kizim var nasil.ders calisirim nasil.ederim hic bilmiyrm varmi duzenli bi ders calisma rutieli olan anneler ev islerini tam bitiremedigim gunler oluyo mutfak bazen oylece kaliyo geceye halim kalmiyo mesela suanda bunlari yazarken bile diyrm ki kalk.ders calis ama yok cocugu az once uyuttum kafam darman duman nasil oturuo calisayim bitirmek istiyrm okulu ama galiba bitiremicem

Insallah brnde bu sene baslicagim bidr kpss kursu istiyorum
Maddi gucunuz uygunsa neden olmasin.esinizde haftasonlari bakr calisirsiniz sizde

Cocuk varmi sizin de

Maddi durum soyle ki masraf etmeden halletmek istiyorum devletin ucretsiz bi yeri varmis oyun gruplari yapiliyomus kucuk cocuklar icin olursa oraya verip bende hemen orda 3 4 konu calisabildigim.kadar calisiyim diyrm belki olur yaz tatili de giriyo araya bakalim.nolcak

Cocuk varmi sizin de

Maddi durum soyle ki masraf etmeden halletmek istiyorum devletin ucretsiz bi yeri varmis oyun gruplari yapiliyomus kucuk cocuklar icin olursa oraya verip bende hemen orda 3 4 konu calisabildigim.kadar calisiyim diyrm belki olur yaz tatili de giriyo araya bakalim.nolcak
Hayir yok.aslinda cocugunuzla da calisabilirsiniz intagramdan bi arastirin yaparsiniz inaniyorum ben.birakin ev pis olsun onalr halledilir zaman geciyor 1 sene ki once ki algimizla 1 sene sonraki farkli.olabiliyor.

X