Çocuklu sevgili ve dertleri...

Babası biraz rahatsız bu aralar ve bu rahatsızlığından ötürü gidemeyeceklerini sanıyor çocuk, babası öyle söyledi. Benimle alakalı olduğunu tabi ki de söylemedi. Çocuğun gözündeki imajını düşün diyenler için bir dip not.
Babası size kinlediği için bu sırrı çok fazla tutacağını sanmam. Bu işten yırttım diye o kadar heveslenmeyin. Gerçek ortaya çıkınca hem baba kızı tatile göndermemenin, hem babaya kızına yalan söylettirmenin faturasını ödemek zorunda kalacaksınız.

Bence de, herifler kimseyi zorla nikahlamiyor sonucta. Kadinlari keske kafayi azicik calistirsa.

Burda 20 yaslarinda bir kizcagiz vardi, cocuklu biriyle evlenen , kendi bebegi de olmustu , pekcok problemi vardi. Merak ettim, ona ne oldu acaba?

Vallah onu kacirmisim ama hic üzülemiycem... Yani genc menc ama Allah akil fikir vermis dimi? Adam nasil atsin cocugunu, yada neden onu ikinci planda tutsun? Zaten öyleyse asil hayir gelmez dimi öyle bi babadan... Yarin öbürgün senin cocuklarina nasil babalik yapacak? Ayyy aman bosver, sinir oldum konuya...:KK14:

Burda konu sahibi savasi kazandim diye seviniyordur simdi. Istedigi oldu cunku. O bir kizin hayal kirikligindan anlayacak durumda degil cunku. Su an sadece egosu calisiyor. Ama hic hesaba katmadigi bir sey var. Bu savasi kazanmis olabilir ama sonunda o kaybedecek. Adam evlenene kadar herseye tamam der, evlenince bunlarin hic biri sokmez. O pembe bulutlarin da pembesi gider tozu kalir. Bu hep boyle olmustur cunku.

çocuklu birisi çok zor herkes kaldıramaz 2.planda olursun çocuguna iyilikle bile bişey söylesen ters anlaşılır şimdiden patlak vermeye başlamış kesinlikle cocuklu biriyle çok zor allah a büyük konuşmayym ben yapamazdım cocuklu biriyle kendi çocuguna kızsanda dövsende sorun olmaz ama onun kızı naparsa yapsın tatlı dille uyarsan bile göze batar üvey anne olursun eşinle aran bozulur

Bence tatile gitmeseler, çocuk buhranlar geçirmez. Millet çok abartmış, ne yani sizin babanız size sözler verip tutmadığı tutamadığı olmadı mı hiç? O yüzden hala acı mı çekiyorsunuz? Sonuçta konu sahibi kızını asla görmeyeceksin, bütün ilgini alakanı keseceksin dememiş. Antalya gibi fıkır fıkır kaynayan bir yere sevgilisini tek göndermek istememiş, bu duygular ilk defa ciddi bir ilişkisi olan birisi için bence normal.
Ama iş tatille kalır mı onu düşünmesi lazım konu sahibinin. Bu gün tatile gitmezler ama yarın farklı bir konu olur. Yani adamın çocuğu varsa eski eşinide görür eski sülalesini de kimse engel olamaz buna.
Bence konu sahibi oturup çocuklu biriyle gerçekten yapabilir mi iyice düşünmesi lazm

Benim çocuğum, ki 8 yaşından çok küçük, almayı söz verdiğim şekeri bile unutmuyor...
Çocuklu insanlarla bu zihniyetlerle evlenmeyin.
Sevgilinize de söylenecek çok şey var ya...
Siz olmasanız bir başkası yüzünden kızını üzecek... Yazık...
İyi babaymış... Hiç iyi bir baba değilmiş, içi nasıl rahat ediyor bu adamların...
Sizi eleştirmek yersiz, hata size bu fırsatı veren adamda....

ben olsam bunu sorum etmezdim bana kalırsa gitsin, o çocuk da babasını özlüyor ona söz vermiş. çocuklar nasıldır bilirsin onunla yatıp kalkıyordur. hem adam dememiş ki biz erkek erkeğe bodruma gidiyoruz vs.. bence büyütme gönlünü al istediği abes bir şey değil Hoppa

Babası biraz rahatsız bu aralar ve bu rahatsızlığından ötürü gidemeyeceklerini sanıyor çocuk, babası öyle söyledi. Benimle alakalı olduğunu tabi ki de söylemedi. Çocuğun gözündeki imajını düşün diyenler için bir dip not.
Iyyyu bi de kandirmissiniz minicik cocugu yaaa bi laf var keser donrr sap doner gun gelir hesap doner diye gun gelunce o hesap donecek size simdi tadini cikarin 8 yasinda kiza karsi zaferinizin

Iyyyu bi de kandirmissiniz minicik cocugu yaaa bi laf var keser donrr sap doner gun gelir hesap doner diye gun gelunce o hesap donecek size simdi tadini cikarin 8 yasinda kiza karsi zaferinizin
Ya tamam annesiniz empati yapıyorsunuz.Benim çocuğum kocam olsaydı ya bu diyorsunuz ama aşırı hassasiyetler bunlar.Tek yönlü bskmayın.Biraz da bu bayanın yerine koyun kendinizi.

Benim çocuğum, ki 8 yaşından çok küçük, almayı söz verdiğim şekeri bile unutmuyor...
Çocuklu insanlarla bu zihniyetlerle evlenmeyin.
Sevgilinize de söylenecek çok şey var ya...
Siz olmasanız bir başkası yüzünden kızını üzecek... Yazık...
İyi babaymış... Hiç iyi bir baba değilmiş, içi nasıl rahat ediyor bu adamların...
Sizi eleştirmek yersiz, hata size bu fırsatı veren adamda....

Hangi herifin akli iyi baba olmaktaki zaten? Vallahi babalik erkeklerde nadir gorulen bir vasif, cok az kisi tasiyor.

Cocuklari zaten derleri degil, akillari fikirleri hatun kovalamak. O hatunlar birbirine dussun, cocugun psikolojisi bozulsun herifin umru degil, herifler sefahat pesinde.

Ya tamam annesiniz empati yapıyorsunuz.Benim çocuğum kocam olsaydı ya bu diyorsunuz ama aşırı hassasiyetler bunlar.Tek yönlü bskmayın.Biraz da bu bayanın yerine koyun kendinizi.
bayanın yerıne koyuyorum yakında anne olucam ınsallah ama bunun dusuncemle alakası yok gercekten o cocugu kıskanma potansıyelını kendımde gördugum anda ayrılırdım

babası çok duskun de degılmıs başka bı kadın ıcın kızını gerı plana atıyorsa af buyurun uçkuru daha onemlı olmus bu durumda konu sahıbının dedıgıne gore de anne de vurdumduymazmıs ınanın cocuk ıcın cok uzuldum rabbım onu kıymet bılecek ellere teslım etsın korusun pnu daha çok küçük :KK43:

Kendisi biz evliyken kızının böyle bir şey isteyemeyeceğini, planlarını benimle yapacağını ve bensiz böyle bir talebinin olamayacağını söylüyor. Sen demek ben demek ve sen olmadan zaten ben gitmem ama şuanda seninle de gidemiyoruz ve istiyor diyor...

Yanlış anlaşılmalar olmuş galiba.
1) Ben eğer 1 numara olmak isteseydim boşanmış bir adamla birlikte olmazdım, evliliği düşünmezdim.
2) Eğer ben onun kızını kabullenip benimsemeseydim, çoğu haftasonları yanımızda olacağını bildiğim halde bu evliliği yine düşünmezdim.
3) Eğer ben günahsız bir çocuğun babasıyla geçireceği kaliteli vakti kıskansaydım, 10 aydır şımarıklık yapar ve haftasonları benimle de ilgilenmesini isterdim. Kendi hayatımı onun hayatına uydurmaya çalışmaz, onu buna zorlardım. Tam tersi bazen aksini yapmak istediğinde ben müsade etmiyorum ortada bir kız çocuğu var diye.
4) Ama sevdiğim adamın çocuğu da olsa, ben bir kadınım ve benim de kıskançlık dürtülerim, kabul edemeyeceğim durumlar var. Sadece kızı var diye de kendime çok ters gelen şeyleri tolere edersem, hayatımı mahvederim, mutsuz bir kadın olurum. Zaten hayati önem taşıyan, olmazsa olmaz ve vicdanen de olması gereken her şeyde ben onu motive ediyorum. Aksi takdirde kızına bu kadar düşkün olan bir adam benimle evlenmeyi asla düşünmezdi takdir edersiniz ki..

Yaşamadan konuşmak yorumlamak kolay, keşke biraz daha yapıcı ve şekillendirici yorumlar yapılsa, kardeşinize yorumluyor gibi.[/QUOTE
Kendisi biz evliyken kızının böyle bir şey isteyemeyeceğini, planlarını benimle yapacağını ve bensiz böyle bir talebinin olamayacağını söylüyor. Sen demek ben demek ve sen olmadan zaten ben gitmem ama şuanda seninle de gidemiyoruz ve istiyor diyor...

Yanlış anlaşılmalar olmuş galiba.
1) Ben eğer 1 numara olmak isteseydim boşanmış bir adamla birlikte olmazdım, evliliği düşünmezdim.
2) Eğer ben onun kızını kabullenip benimsemeseydim, çoğu haftasonları yanımızda olacağını bildiğim halde bu evliliği yine düşünmezdim.
3) Eğer ben günahsız bir çocuğun babasıyla geçireceği kaliteli vakti kıskansaydım, 10 aydır şımarıklık yapar ve haftasonları benimle de ilgilenmesini isterdim. Kendi hayatımı onun hayatına uydurmaya çalışmaz, onu buna zorlardım. Tam tersi bazen aksini yapmak istediğinde ben müsade etmiyorum ortada bir kız çocuğu var diye.
4) Ama sevdiğim adamın çocuğu da olsa, ben bir kadınım ve benim de kıskançlık dürtülerim, kabul edemeyeceğim durumlar var. Sadece kızı var diye de kendime çok ters gelen şeyleri tolere edersem, hayatımı mahvederim, mutsuz bir kadın olurum. Zaten hayati önem taşıyan, olmazsa olmaz ve vicdanen de olması gereken her şeyde ben onu motive ediyorum. Aksi takdirde kızına bu kadar düşkün olan bir adam benimle evlenmeyi asla düşünmezdi takdir edersiniz ki..

Yaşamadan konuşmak yorumlamak kolay, keşke biraz daha yapıcı ve şekillendirici yorumlar yapılsa, kardeşinize yorumluyor gibi.
Şu madde madde yazdıgın özverıde bulundugunu dusundugun acıklamalar ,aslında senın suan ıcın mutluluktan ayagının yerden kesılmesı nedenıylee yaptıgını dusunuyorum
olurda evlenırsenız baba kızın ısı zor gorunuyo

Yok geri plana attığını düşünmüyorum şuan.Ama aşırı uçlar iyiye götürmez insanı.İkisini de dengede tutacak.Sadece çocuk önde veya sadece eş önde diye bir düşünceye sahip olursa bir taraf zarar görür.

Benim en yakın arkadaşımın eski eşi evlendi kadının önceki eşinden olan çocuğuna babalık yapıyor ama kendi çocupunu hiç aramıyor.Bu aşırı bir zarar mesela.

Yok geri plana attığını düşünmüyorum şuan.Ama aşırı uçlar iyiye götürmez insanı.İkisini de dengede tutacak.Sadece çocuk önde veya sadece eş önde diye bir düşünceye sahip olursa bir taraf zarar görür.

Benim en yakın arkadaşımın eski eşi evlendi kadının önceki eşinden olan çocuğuna babalık yapıyor ama kendi çocupunu hiç aramıyor.Bu aşırı bir zarar mesela.

Bu planı şu an için yapamayız. Yani, 3ümüz tatile gidemeyiz. Hem benim ailem hem de kızı henüz buna hazır değil, zira tanışma planları yapıyoruz şu sıralar, varlığımdan haberi var ama henüz tanışmadık.

Tatile gideceği arkadaşı tabi ki de erkek, kadın olsa zaten tartışma söz konusu bile değil. Ama çok sevdiğim tarzda biri değil, yani mülayim baba formatında değil de daha gözü aç bir adam.

Benim kabullenemediğim şey benim tolere edemediğim şeylerde bana saygı duyması gerektiği. Çünkü zaten çok fazla toleranslıyım, kendisi de bunu diyor, bir çok kadının katlanmayacağı şeylere katlanıyorsun ve çok vicdanlısın diye. Ama bu da benim hassas noktam, kabul edemiyorum sevgilimin bensiz Antalyada oluyor olmasını. Kızı ile bile olsa...
yok artik ya :KK57: tolere derken, sanirsin lutufta bulundu konu sahibi.. ayol bunlar zaten dogal seyler, karsi cikman abes.. 'kiziyla gorusmesini normal karsiladim, bakin ne fedakar kadinim' yok ya :KK70:
konu iceriginde kac farkli ruh hali gordum.. o kizi simdiden kiskanacak, sorun cikaracaksan, uzun yola girme..

X