Çocuklu sevgili ve dertleri...

Yani ozaman adam hiç evlenmesin.Yada çocuklu biriyke belki.Ama illaki olacak.Çocuksuz anlamayacak diye birşey yok.Bir kezde anlamazsa düşünür illaki anlar ben öyleyim meseka empati yaparım ilk seferinde düşünemediysem..Merhametli iyi niyetime güvenirim..Çocuklu biri beni de ön planda tutacak ve o güveni verecekse evlenebilirim eğer seviyorsam ben zotluklara göpüs gerebilirm.O cocuğu kendi çocucuğummuş gibi bakışı yükleyebilirm kendime.Ki benimkiler bixim yanımızda okacaktı iyice kaynaşacaktık.Ben kendi çocupum gibi ilgileniyorsam kendi çocuğum gibi de otorite kurabilmeliyim.Çok kasmanalıyımBunun güvenini verecek bana .Ben de değerliyim tek o ve öocukları değil.Ki kendi annesi bile bunu isterdi..KİMSE jendi annesi dahi dış kapının mandalı olmak istemez evde..İnsaf...O bana bu güveni versin ben da onları hiç üzmeyeceğim sözünü...

Burada size yazan bütün bayanlar sizin haksız olduğunuzu düşünüyor
Siz artık yaptığınız haksızlığın farkına vardımız mı?

Bu ne bencillik? Ne kadar da kendinize güveniyorsunuz. 30 da evlenir 31 de boşanırsınız siz bu kafayla.

Yaptığınız şeyi çok bencilce buldum. Tepkiniz sanki sevgiliniz eski eşiyle gitmek istemiş gibi olmuş. Çocuğa da adama da Acıdım. Yazık bırakın gitsinler. Sanki pavyona gidiyor. Alt tarafı erkek Arkadaşı ve kızlarıyla tatile gitmek istemiş. Hem de muhtemelen son kez. Evlendikten sonra kızıyla yalnız h gidemeyeceğine göre. Hatta kızıyla birlikte üçünüz de gitmek istemeyeceğinize göre.
küçücük bir kız çocuğunun babasıyla tatile gitmesine kaprislerinizle engel oluyorsunuz. Sebebi ne onu da tam anlayamadım. Sevgilinize de mi güveniniz yok. Valla anlayamıyorum. Ne arkadaşıyla başbaşa zamparalık yapmaya gitmek istemiş ne başka bir. Yazık adam bir de ikna edebilmek için kızıma sözüm var demiş. Valla kıza da adama da çok Acıdım.
Bence ayrılın siz.

Ben anne olsam dahieşimin gözünde ikinci konumda olmak istemezdim.Eşit konumda olmak isterdim.Ki karşıya sa bunu sağlardım.Haksızlıktan kaçınmak gerek.
bakın işte sorun orada, ortada bir çocuk varsa eşitlik söz konusu değil. en basit anlatımıyla diyelim ki o ay için 10 liranız var, çocuk oyuncak istiyor, sizin kıyafete ihtiyacınız var ikisi de 10 lira tutuyor.
siz bir yetişkin olarak o kıyafetten vazgeçip çocuğa oyuncak alırsınız. çünkü siz ertesi ay da kıyafet alabilirsiniz ama o çocuk bir daha çocuk olmayacak.

oncelıkle çocuksuz bırıyle cocuğu olan bırının evlenmesıne hoş bakmıyorum onu soyleyeyım...neden? çunku kkzımdan once kızımdan sonra cok farklı benım ıcın.evlat sahıbı olmayan anlayamaz...işte sızde anlayamamıssınız...
o cocuğa bır soz verılmış tutulması gerekır...mınıcık yuregı bunun tutulmaını bekler ve bılıyormusunuz çoçuklar unutmaz
ayrıca kıskancsınız ve karsınızdakıne guvenmıyorsunuz ...bu konuda sızı yadırgayamam sonucta erkek mılletı hıçkımseye yuzde yuz guven olmaz lakın ınanın çoçukla gıdılen tatılde onlar cocuklarına bekçi olmak zorundalar...yasları henuz kuçuk...o tatılden babalar hıçbır sey anlamaz zaten...
kısacası gerı adım atmanızı tavsıye ederım. o tatıle gıtmeseler bıle bunun sorumlusunun sız olacagını vede EVLENINCE BASINIZA KAKILACAGINI unutmayın

Acikca soyleyim bu konu beni cok uzdu. Kendi evladim gibi o cocuga uzuldum. Konu sahibinin ergen tavirlari, kiskanclik krizleri, 40 yasindaki adamin arkadas secimine bile simdiden karismasi, soz verilmis bir tatilin iptali ve babanin kizin gozunde hep yalanci olarak kalacagi, dis kapinin mandali bir kadinin daha ortada evlenme teklifi bile yokken kocaman adamin hayatina bu kadar mudahalesi... Konu sahibinin adamin eski karisini kotulemesi.... Tipik uvey anne modeli. Ben o kiza cok uzuldum. Adam i salkah gozlerini acar da gercekleri gorur. Yazik kucucuk kiz zaten anne ayri baba ayri yasarken bir de sonradan hayata dahil olan birinin kiskanclik krizlerine muhatap olacak.

konu sahibesi bak sana ne diycem
simsi çocugun annesi sorumsuz biri ya, ahafta içi falan babaannede kaliyiormus çocuk çogu zaman
esin yasi baya avrmis anne babasi yasli insanlardir
eger evlenirsen uç bes seneye onlar vefat edince çocuk temelli basina kalacakdir
bence sen hiç bulasma bu ise , omrun baskasinin çocugunun ergenlik krizleriyle geçecek
mustakbel kocan onu okutacak buyuutecek is kuracak (( ayni anasi gibi somurecek senin sevgiliyi bu kiz )
tabi evli oldugun için senide somurmus olur otomatikman
sen vazgeç bu isten basini belaya sokma

Siz hiç evlenmemiş genç bir kadın olarak evleneceğiniz adamın hayatında birinci sırada olmayı istiyorsunuz. Hakkınız. Ama o adamın bir kızı var. O kız şu an birinci sırada ve orada kalacak. Antalya tatili daha fragman sayılır. Her konuda bunu kabul etmek zorunda kalacaksınız. Siz Antalya'ya gitmelerine mani oldunuz ama ne kız ne de babası bunu unutmayacaklar. En fazla iki gün üzülür diye kendinizi sakın kandırmayın. Kız çocuğu zaten üvey anneye tepkili olur. Kız sizin yüzünüzden gidemediğini anladığında ilişkiniz büyük bir yara alacak. Babası deseniz zaten sizi suçlamış, sizin de ilişkiniz yara aldı.

İki kişilik bir ilişkiniz olduğunu söylemişsiniz. Yanılıyorsunuz. O ilişkide üvey kızınız da var, hatta ne kadar kötü olursa olsun müstakbel kocanızdan nafaka alan ve kızının annesi olan eski karısı da var. Dört kişilik bir ilişkiye tahammülünüz yoksa hiç başlamayın derim. On aydır yaptığınız fedakarlıklar hiçbir şey değil. Siz aynı evin içinde doğurmadığınız buluğ çağında bir kızla birkaç gün yaşayın bakalım.

İki dul insanın küçük kızlarıyla siz ortada yokken yaptıkları tatil planına niye bu kadar kızdınız anlamıyorum. Ne hissettiğinizi anlaması için siz de bir arkadaşınızla tatile gider ödeşirsiniz. Kızı için çıkmak zorunda hissettiği tatili yasaklamak veya burnundan getirmek size hiçbir şey kazandırmaz. Sizi tanımıyorum ama söylediklerinize dayanarak çocuklu bir erkekle evlenmeye hazır olmadığınızı düşünüyorum.

Ben tatil meselelerine karışan sevgililerden pek hoşlanmıyorum açıkcası.Evet tabii adam bekar olur yanında da 3-5 bekar arkadaşı,yokk yeeaaa diyeni bir nevi anlarımda,iki baba iki küçük kızla yapılan tatil zaten eşittir çocuk bakmak.Bu tatilden kendileri bile bişey anlamazlar. 8 yaşındaki çocuğunda 11 yaşındaki çocuğunda üzerinden kesinlikle ilgi uzaklaşamazki dikkat edilmesi gereken yaşlar bunlar.O sebeple abartarak gereksiz sevgilinizi üzdüğünüzü düşünüyorum kesinlikle.Yani şimdi yalan söylemiyim kimsenin kızıda benim umrumda olmazdı,amanda tatlış kız üzülmesin bende demezdim işim olmaz yalan yok.Ben ''kötülük etmem ama kendi halimde davranmaktanda vazgeçmem'' kafasını mümkün mertebe sürdürürdüm.O sebepten ay kızada yazık bilmemne diyemicem zaten 8 yaşındaki çocuğu kandırmakta ne var yav belki unutmuştur bile.Unutmadıysada unutur nedir yani.Ama sevgiliniz o kızın ''babası'' olarak tabiiki daha hassas düşünecek.Bu sebeple ona kızmanızda,zaten iki bücüre sahip çıkma derdinden iki arkadaş başbaşa gece biyerlere filanda çıkamayacakları için bence salın gitsin.İyidir.

Ben bu erkekleri anlamiyorum vallah... Ya bikere agzin yanmis zaten, ama akillanmamissin... Daha dünden beri hayatinda olan bi kadin icin, üstelik daha esin bile degil, kizina verdigin sözü tutmayacaksin... Aferin... O cocukta ilerde verdigi sözleri tutmaz... Ayyy ne olcak canim cocuktur üzülür biraz gecer gider... Asil yazik konusahibi size nasil atlatacaksiniz bu travmayi? Allah askina adam kiziyla tatile gidecekmis, ne yapacak orda? Kiziyla gidip kadina kizami takilcagina inaniyorsunuz,zaten güvenmiyorsaniz, bu nasil bi iliski? Yok sevgilinizdede is yokki, madem söz vermis tutacak, olmadi sizde gidin... Arkadasi erkek heralde, eger kadinsa zaten hepten is yokmus..... Yazik cocuga, zaten anne bana ayri, bide babasinin bencil bi sevgilisi var.... Offff ikinizide nerden tutsam elimde kaliyorsunuz....

Son düzenleme:
Kızı ile arasına girmeyin, kendimi o adamın yerine koydum, çocuğumla tatile gitmeme karışamaz kimse, ne münasebet... adam demek ki iyi bir babaymış ki çocuğunu da götürüyor, niyeti farklı olsa çocuğunu bırakır giderdi...o çocuk da üzülür üzülür avunur diyorsunuz da o kız için babası ile geçireceği her dakika çok değerli ve siz böyle yaparsanız onu kendinize düşman edersiniz. Ayrıca bu adamın maddi durumu ne merak ettim ne iş yapıyor?

Suc heriflerde. Kendileri 40 yasinda da olsa, 50 yasinda da olsa kendilerinden olabildigince yasca kucuk, bekar kadin pesindeler.

Halbuki kendi denkleri cocuklu ve ayrilmis bayanlar. Bekar bir kadin cocuklu bir erkegi nasil anlayabilir ki zaten??

Kiz uzulecek, eski es uzulecek, bu hanim uzulecek ammaaaaaa sefayi herif surecek. (her zaman oldugu gibi). Heriflerin umrumda mi zaten, ne olursa olsun bir sekilde cefayi kadinlara cektirip sefayi kendileri suruyorlar.

Kadinlar artik biraz akilli olsunlar, vermeyin su kendini akilla sanan heriflere prim.

Ne kadar saçma. Bence öncelikle sizin kendinize sonrada sevgilinize güveniniz yok. Bırakın gitsin. Sizde gidebilirsiniz ne varki bunda. Sevgi ve şüphe aynı anda olmaz unutmayın.

Vallah canim adamlar hakli bence... Ayagima gelen genc hatunlari bende onlarin yerinde olsam ters cevirmem.. Köprüyü gecene kadarda prenses gibi davranirlar, sonra evlenince hoooop gercek yüzler... Sonra bdv de konu "esim evlenince cok degisti, yardim!!!!"
Albuki degisim yok, adam hep ayniydida pembe gözlükler buharlandigindan sen pek görememissin... Simdi hani adam tatile gitmiYcek yaaa, konusahibinde ego tavan... Evlendikten sonra fena yere cakilcak haberi yok... Eeee o kiz cocuguda hep 8 kalmiyacak dimi, kendisine yapilanlarida bir birrrr yazacak kenara...

Kaynana eş ailesi de zaten birinci planda oluyor çoğuzaman.Mesela benim ailemde de ilk planda değilim.Tanıştığım sevdiğim kişilerde de ilk planda olmuyorum.İlgisizlere denk geliyorum.Vazgeçmem gerek belki :)..Amaan battı balık yan gider bana göre.İkinci planda olma riskine boyun eğmek gerek belki(sallamayarak yani amaan bu dünyadan alacağım bukdarmış diyerek:)...Hiç değilse gerçek bir ailem olurdu..Birinci planımda bir çocuğum olurdu eşitlenirdik:)Sen sağ ben selamet.Gelirse değerlendirecem yani battı balık yan gider,saldım çayıra mevlam kayıra

Son düzenleme:

Bence de, herifler kimseyi zorla nikahlamiyor sonucta. Kadinlari keske kafayi azicik calistirsa. Kendilerini sacma sapan islere sokuyorlar sonra da Allah Allah neden boyle oldu diyorlar.

Burda 20 yaslarinda bir kizcagiz vardi, cocuklu biriyle evlenen , kendi bebegi de olmustu , pekcok problemi vardi. Merak ettim, ona ne oldu acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…