MRHBALARR.. cocuklu olupda okuyan yada okumak ısteyen varmı bı benmıyım yoksa bunu basarmaya calısan..? 8aylık bebemle açıköğretım adelet 1.sınıf okuyorum ve busene sınava gırmek ıcın tekrar çalısıyorum hayalım hep tarıh oğretmenı olmaktı erken evlenınce hayallerıme bıraz ara verdım ama sımdı cocukda yaparım karıyerde dıyorum...:) tabı inş yapabılırım
merhaba canım bende 4 yıllık evliyim ist oturuyorum ve sakaryada öğretmenlik,aöf de yerel yönetimler okuyorum.çocuğum yok ama tedavi görüyorum yani devamlı gel git yapıyorum ve bir şekilde gidiyor çocuk olrsa da annem yardımcı olacak bakalım nasıl olur ama yinede okumak çok güzel insanın kendine güveni artıyor.Ben daraldığım zamanlar nasıl olsa bu 4 yıl bir şekilde geceçek okulla birlikte yoğun bi süreç olsada sonu güzel olacak inş diye kendimi hep avutuyorum valla birinci dönem bitti nasıl geçti anlamadım bile
ya bide bursa kaç saat tam bilmiyorum ama herzaman en yakın yeri seçmeye çalış anadolu yakasındaysan daha rahat mesela ben avr dayım ve köprüde mutlaka trafik olur=(ve and yakasına hergün servis bile var , sanırım 500 lira falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?