• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOCUKLU olupda okuyan yada okumak ısteyen varmı..?

Valeria9

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
186
12
318
İzmir
MRHBALARR.. cocuklu olupda okuyan yada okumak ısteyen varmı bı benmıyım yoksa bunu basarmaya calısan..? 8aylık bebemle açıköğretım adelet 1.sınıf okuyorum ve busene sınava gırmek ıcın tekrar çalısıyorum hayalım hep tarıh oğretmenı olmaktı erken evlenınce hayallerıme bıraz ara verdım ama sımdı cocukda yaparım karıyerde dıyorum...:) tabı inş yapabılırım:1:

MRHBALARR.. cocuklu olupda okuyan yada okumak ısteyen varmı bı benmıyım yoksa bunu basarmaya calısan..? 8aylık bebemle açıköğretım adelet 1.sınıf okuyorum ve busene sınava gırmek ıcın tekrar çalısıyorum hayalım hep tarıh oğretmenı olmaktı erken evlenınce hayallerıme bıraz ara verdım ama sımdı cocukda yaparım karıyerde dıyorum...:) tabı inş yapabılırım:1:

merhaba canım.bende bu yıl aöf lab.ve veterinerlik seçtim. derslere çalışıyorum.. ama ayrıca bi bebek isteyim var .1 yıllık evliyim .. ama okul sebebiyle korkuyorum hamile kalmaya :( biyandanda istiyorum... karmaşığım .

Merhaba yanlız değilsin 7 aylık ve 6 yaşında 2 çocuğum var ygs ye hazırlanıyorum..aöf kolay inan çocuğunu ayağında sallarken bile çalışabilirsin..ben örgüne hazırlanıyorum bakalım allah yardımcımız olsun...

merhaba canım bende 4 yıllık evliyim ist oturuyorum ve sakaryada öğretmenlik,aöf de yerel yönetimler okuyorum.çocuğum yok ama tedavi görüyorum yani devamlı gel git yapıyorum ve bir şekilde gidiyor çocuk olrsa da annem yardımcı olacak bakalım nasıl olur ama yinede okumak çok güzel insanın kendine güveni artıyor.Ben daraldığım zamanlar nasıl olsa bu 4 yıl bir şekilde geceçek okulla birlikte yoğun bi süreç olsada sonu güzel olacak inş diye kendimi hep avutuyorum valla birinci dönem bitti nasıl geçti anlamadım bile

merhaba canım bende 4 yıllık evliyim ist oturuyorum ve sakaryada öğretmenlik,aöf de yerel yönetimler okuyorum.çocuğum yok ama tedavi görüyorum yani devamlı gel git yapıyorum ve bir şekilde gidiyor çocuk olrsa da annem yardımcı olacak bakalım nasıl olur ama yinede okumak çok güzel insanın kendine güveni artıyor.Ben daraldığım zamanlar nasıl olsa bu 4 yıl bir şekilde geceçek okulla birlikte yoğun bi süreç olsada sonu güzel olacak inş diye kendimi hep avutuyorum valla birinci dönem bitti nasıl geçti anlamadım bile

Devamsızlık problem olmuyor mu?ben istanbulda yaşıyorum ailem bursa'da..orayı da yazsam diyorum sizin gibi git gel olacak..ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz sadece not almak için mi gidiyorsunuz,yoksa derslere girmek için mi?

her dersten 4 hafta devamsızlık hakkımız var bu dönem pazartesi ve cumaya gelen derslerde hocalarımız denkli geldi 7 haftaya kadar izin verdiler tabi ikinci dönem değişir genelde bizim okulda cuma ders olmaz fakat bizim vardı hocalara bağlı ama devamsızlık diye birşey yok ne yazıkki ist ünv varmış galiba ama yine bölüme göre değişir birde bizde iki quız haftası var final ve vizelerle 4 sınav haftası var bi dönemde

canım birdeokul öncesi bi abla vardı tanıdığım onun çocukta vardı ama hocaları hiç anlayış göstermemiş o sıkıntı yaşamıştı.ben bu dönem çok rahattım ve bi hafta sonu bile kalmadım hep gelip gittim.ikinci öğretim de bazı dersler 4te bitiyo akşamdan gidebiliyosun ama bilgisayar öğr mesela 11 veya 12 de biten derslerde vardı bilmiyorum işte aklıma gelenler bunlar inş işe yarar bide eğitim fak hendekte yaklaşık 45 dk kadar merkeze uzak dolayısıyla benim 2 saatlik yol otomatik olarak 3 saat oluyo tercih yaparken bunlara dikkat et daha uzak yerlerde olabiliyo yine sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım canım zamanında aynı sıkıntıları yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin

ya bide bursa kaç saat tam bilmiyorum ama herzaman en yakın yeri seçmeye çalış anadolu yakasındaysan daha rahat mesela ben avr dayım ve köprüde mutlaka trafik olur=(ve and yakasına hergün servis bile var , sanırım 500 lira falan.

ya bide bursa kaç saat tam bilmiyorum ama herzaman en yakın yeri seçmeye çalış anadolu yakasındaysan daha rahat mesela ben avr dayım ve köprüde mutlaka trafik olur=(ve and yakasına hergün servis bile var , sanırım 500 lira falan.

pendikten bursaya gitmem karşıya geçmekten daha kolay oluyo benim için..zaman olarak da aynı...hiç olmazsa bildiğim bir şehirde ailemin yanında olurum çocuklarda olmaz aklım..ist. içi herşey bana stres olucak yok hava karardı,çocuklar ne yaptı...ben hiç bu tür sıkıntılara gelemem kafam rahat olmalı içime sinmeli...daha mı mantıklı ne sanki bursa?:)

bu arada ben marmara ve istanbul ün.lerinde devamsızlık konusunda çok gevşek davranıldığını biliyorum (fen edb.fakültesi öyle en azından) ankarada yaşayan görümcem 14 yıl sonra okulu bitirmeye karar verdison sınıf matematik bölümü.sadece vize final zamanı gelir şimdiye kadar tek bir derse girmiş değildir...

Pardon okulun mu servisi var anadolu yakasına? bu arada kocaeli de var daha yakın sanırım bana?

evet canım okulla anlaşmalı 3-5 şirket var nette bir iki şirketin reklami vardı hatta ben bakmıştım ama avr yakasına olmadığı için yararlanamadım sen hangi bölümü istiyorsun kocaeli de ii olur ama puanları yüksek bursanında öyle üçü arasında sanırım en düşük olan sakarya ama bursa sana çok uygun galiba aile yardımı çok iyi olur çok iyi çalışman lazım ben iki sene resmen hayattan koptum ist çok istedim ama olmadı işte geçiş falan düşünüyorum bakalım ddüşük bi ihtimal ama olsun yine okullarda farabi diye bi sistem var sakarya ünv 2 dönem diğerleri genelde 1 dönem başka okulda okuma şansı veriyor tabi derslerin iyi olacak

Keşke hayattan kopma gibi bi lüksüm olsa bebeğim var imkansız..temelim iyi biraz üzerine düşmem lazım istanbul zor farkındayım.istediğim bölüm psikoloji,pdr,sosyoloji de olabilir.bir de benim alanım ilahiyat, din kültürü ve ahlak bil. öğr. bunlarda istanbul olur belki ama çok sıcak bakmıyorum..bu arada ben kendi kendime gelin güvey oluyorum burda bursa konusunda:) sadece ist. olur demişti ama pek sorun olmaz diye düşünüyorum..verdiğiniz bilgiler yararlı oldu şehirdışını düşünmeye başladım teşekkur ederim...

yardımcı olabildiysem ne güzel benim eşimde sadece ist demişti ama ağzından girdim burnundan çıktım ikna ettim ama çokta masraflı bi süreç onuda hatırlatayım bu konu da insanı yıpratıyor aylık 1000 lira masrafım var yurt 400 yol 200 yemek 200 yine harcamalar oluyo uzak olması külfetlide olmasına sebep oluyo pdr bizim orda hendekte bu arada =)inş istediğin olur insanın istediği bölümü okuması güzel valla.Söylediğin iki bölümde çok güzel bende ileride açıktan ilahiyat bölümünü okumayı düşünüyorum.dediğim gibi bi sorun olursa aklına takılan birşey yardımcı olmaya çalışırım sen özelden yazarsın ben yazamıyorum burdan cvp veririm.

Back