Günümüzde çocuklarımız zamanlarını maalesef çoğunlukla evde geçiriyorlar. içlerindeki enerjiyi atmak için bir koltuktan diğerine atlıyorlar. Maalesef ki evde oyun oynarken bir çok kazaya sebep oluyorlar. işte bu yüzden biz annelerin içini bir nebzede rahatlatacak çözüm... ben denedim memnun kaldım. tavsiye ederim...
Herkes network yapmak zorunda degil, herkes lr'da olmak ürünlerini kullanmak zorundada değil ama lütfen lütfen şu box seti alın bir köşede dursun. Kazanın ne zaman nerede olacağı belli olmaz. Aloeveranin küçük yaralanmalarda, kesiklerde, çarpa düşmelerde özellikle yanıkta etkilerini okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bu 3'lu setin indirimli alış fiyatı 65 lira yanına bir dış macunu bir roll on yada dudak stigi ekleyerek 85 liraya sahip olabilirsiniz.. #LR hayat kalitenizi artırır dediğim kısım tamda bu işte hayatımızın her anında ufak yaralanmalar yaşıyoruz av box set acil yardım kiti gibi özellikle çocuklu evlerde olması şart bu sizin ve çocuğunuzun iyiliği için... hiçbir yan etkisi yoktur milyonların üzerinde alınmış LR ın en favori ürünlerinden biri bu her eve lazım av box set