• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çocuklarınızın kreş veya okul öncesi eğitimine başlangıcında neler yaşadınız ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
2,5 yaşında bir oğlum var ve şuan 6 aylık hamileyim ve mayıs ayında ikiz bebeklerim olacak
oğluma şuan ablam bakıyor ben çalışıyorum, mayısta doğum yapacam ikizler ve birde oğlum çok zorlanıcam
ekim 2012 den sonra yani yeni dönem başlarken oğlumu okul öncesi eğitimine başlamasını istiyorum
ama oğlumun psikolojisinin kötü etkilenmeden bu işi başarabilmek istiyorum
ağlar gitmek istemez benden ayrılmaz vs vs ne gibi zorluklar olacak bilemiyorum

sizler yeni başlarken ne gibi zorluklar yaşadınız hem sizin açınızdan hemde çocuğunuz açısından
tecrübeleriniz tavsiyeleriniz bilgilerinize ihtiyacım var kısacası

Son düzenleme:
canım benım oglum 21 aylık 4 ay once krese vermek zorund akaldık ablam bakıyordu anıden bırakınca cok üzüldük once alıstırma süreci oluyor zaten ılk gun 1 saat dıger 2 gun 2 saat sonra uykuya kalıyo felan ama ben vermeye dayanamıyorum oglum coksıkıntı yasamadı kucuk oldugu ıcın tam farkında deıl tabı herseyın ama ben cok üzülüyorum eşim bırakıp alıyor allah yardımcın olsun ama sneın oglan daha buyumus olacak belkı gıtmek ıstemeyebılır bellı de olmaz cokda sevebılır ıns kolay olur ısınz ıcın:34:

canım benım oglum 21 aylık 4 ay once krese vermek zorund akaldık ablam bakıyordu anıden bırakınca cok üzüldük once alıstırma süreci oluyor zaten ılk gun 1 saat dıger 2 gun 2 saat sonra uykuya kalıyo felan ama ben vermeye dayanamıyorum oglum coksıkıntı yasamadı kucuk oldugu ıcın tam farkında deıl tabı herseyın ama ben cok üzülüyorum eşim bırakıp alıyor allah yardımcın olsun ama sneın oglan daha buyumus olacak belkı gıtmek ıstemeyebılır bellı de olmaz cokda sevebılır ıns kolay olur ısınz ıcın:34:

off canım hiç sorma yaa inanki oğlumdan çok ben üzülüyorum vermeye kıyamıyorum
benimde oğluma şuan ablam bakıyor ama şimdi birde ikizlerim gelecek
o yüzden oğlum okula gider ikizleri ablama bırakırız yine diye düşündük ama nasıl olacak bilemiyorum
off aslınd aoyun gruplaro felanda yok burda çok baktım hani anneleriyle bir kaç saat etkinlik olsa en azından alışana kadar :2:

Back