• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarınız yaşadı !Tam 29 farklı dil seçeneğinde süper bir eğitim yazılımı geliyor.

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Tam 29 farklı dil seçeneğinde süper bir eğitim yazılımı geliyor şimdi.
Matematik alıştırmaları,kelime ve şekil hafızası,adam asmaca oyunu ve daha birçok seçeneği barındıran bir yazılım .

Ve her zamanki gibi full , şifre ve CD gerektirmeden kolayca kurulabilen bir yazılım.

29 dilin içinde tabii ki Güzel Türkçe'miz de var.

Yine çocuğunuzla beraber zevkle oynayabileceğiniz bir program.:içelim:

INDIR şutarafagitti

cok güzel hangi yayın evi ve nezaman kac yaşa hitap ediyor daha fazla bilgi vere bilirmisin yazarı kim filan gibi bizimle paylaştıgın için teşekkürlewr .

ya inanmıyorum bunuda indiremedim tam aradğım bilgi kaynakları sayfayı okumuyo bile neden oluyo acaba

zepp teşekkürler indirebildim fakat türkçe ayarını nasıl yapacağımız konusundada yardımcı olursan sevinirim

zepp bunu calıştır dediğimde başka şeyler cıkıyo yardım edermisin.sırayla kurulumu anlatırmısın arkadaşım

indirdim ve tüekçe kurdum teşekkürler zeppcim...........................

teşekkür ederim zepp.indirdim ve türkçe kullanıyorum.oldukça beğendim.

emeğine sağlık çok güzel ama bilgisayara el konulacak bunun sayesinde ben napıcam şimdi senağlama

emeğine sağlık çok güzel ama bilgisayara el konulacak bunun sayesinde ben napıcam şimdi senağlama

hehehe, şekerim sen de saat koy, bilgisayarı bölüşün, şu saatlerde sen bu saatlerde ben oynaycam diye, şahsen ben bebişimin oyuncakları dahil herşeyine ortak olmayı düşünüyorum, henüz büyüyemedim de :roflol:

çok teşekkürler zeepp çok faydalı bilgiler veriyorsun çok sağol.devamını bekliyoruz sevgilerlee.bu arada bebeğin hayırlı olsun hayırlı doğumlar dilerim

Back