• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuklariniz günlük kiyafet degistirirlermi?

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
iyi aksamlar anneler:CüvCüv::CüvCüv:

sizlere olan sorum, cocuklariniz kiyafetlerini günlükmü degistirirler, yada iki gün ayni kiyafeti giyerlermi ?
anne olarak cogu zaman camarsirdan bikiyoruz, örnegin ben:çok üzgünüm:
benim cocuklar bazen bir gün giydiklerini ertesi gün yine giymezler bu kizlarimda oluyor cocunlukla oglan okadar degil....
ve burada okullarda önlük giyilmiyor.........
sizlerde anlatin sizin cocuklar ne yapiyorlar.................:lepi::lepi:

Ah hayatim tamda damarima bastin bu konuda!!

Benim 7 yasindaki cadim beni bu konuda resmen bezdirdi....

Düsünkü tertemiz katlanmis dolabi indiriyor kiyafet balosu yapiyor birde pis pis siritip "Anne bak ne güzel oldum dimi" demesi ayyyykötükedihüso

Ben cikardikarimi zaten giymek istemez, hergünde degisik giyinecek hanfendi:1closedeyes:

Dolabi katlamaktan vazgectim artik-tatlicadiarzu-

katılıyım hemen hayatım topiğine selam bu arada çok öpüyorum......ben çok değiştiriyoum kızımın üstünü bu yüzdende çoooook çamaşırı çıkıyor....günde 2 kıyafet değiştiriyorum çoğu zaman..... hele ertesi güne hiç giyilmez oluyor.....kızım küçük tabi teyzesi senin kızın kadar büyük değil kollayamıyor çok cicilerini hele şimdi okula başladı tam olduk yani....öylee işte.....öpüldün canım.....

benim oglan 3 yasinda dolabi resmen desiyor maf ediolar toplanmis, utulenmis, kiyafetleri maf ediyor ya :sm_confused:
habire degistirmek istiyor yaramaz oglan
anne bu islandi anne bu iyi degil hep deyip duruyor yoruldum ay bu simdiden boyleyse azcik daha buyusun benim vay halime:roflol:

demekki bu konuda ben yanliz degilmisim....
benimde kizlar cok fena , ya giyniyorlar tamam okuldan gelip baska birsey giyiliyor...okula giderken giyilen ertesi güne temiz kalmiyor, eee okuldan gelince giyilenlerde arada o arada gidiyor.....of of............

ya siz görümcemin kızına ne dersiniz
istanbulda oturuyorlar buraya tatile geldiler beni gülmekten öldürdü yaf:roflol:
çocuk üstüne su damlası düşse hiç sormadan danışmadan değiştiriyor ve annesi sorunca da ıslandıııı diyor
ee buraya gelirkende sayılı kıyafet getirdikleri için baktı ki valiz boşalmış sayesinde
üstü ıslanınca iki de bir annesine geliyor
anne ıslandı ama kurur demii diyor o da sinirleniyor her seferinde bende çocuk egosunu tatmin ediyor karışma diyorumnaniknanik
bi de tatlı ki
ayy yerim ben onu bak gene özledim

;*
Bızım de 11 aylık mınık bır koalamız varsengözlerimebaksanab...Dogal olarak her dakıka uzerıne envaı cesıt malzeme ız kır kalıntı kırıntı leke bulasıyor:roflol:
Bu dönemde çok doğal zaten henüz kendi kendine giyinip soyunma yetisi için çok erken ama pekala üzerindekileri çıkarabiliyor bize kızdı mı:roflol: :icecream: naz yapıyor giydirirken..Dekolte seviyor bizim hatun :roflol: Ama bazen de çekmecelerimi açıp bulduğu ne varsa başına geçiriyor gülmekten öldürüyor bizi..
Kolye takı bileklik gibi aksesuarları çok seviyor onu sıkmadıgı ve rahatsızlık vermedıgı muddetce ben de bayılıyorum :roflol: Her zaman degıl tabı...

Rabbım meleklerımızı presnlerımızı bızlere bagıslasın ınsaallah..
Herkese bu duyguları tattırsın..:asigim:

:utangac:

benim kızım günde kaç kıyafet değiştirir inanın ,kesin bir rakam söyleyemem...
ama sürekli değiştirir...ben alıştım artık...çünkü bende onun yaşındayken çok kıyafet değiştirirdim...
ve annem bana..""podyumamı çıkacaksın.."" derdi...
ama ben hala aynı kıyafeti 2 gün üst üste giyemem,alışkanlık herhalde...
sevgiler...

hepimizin sorunu aynı demekki
hem alıştırıyoruz kirli gezmeyin diyerek hemde sonradan şikayet ediyoruz
hatta birgün kızım yeter hergün çamaşır yıkamaktan yoruldum dediğimde alıştırmasaydın anne nasıl alıştırdın öyle gider dedi hem sen yıkamıyorsun makina yıkıyor
evet makina yıkıyor ama kurutup serip toplayıp ütülemiyorki dediğimde eee biz büyüyünce yıkarız yaparız hepsini dedi gerçektende yapıyorlar şimdi rahatım

Benim oğlan hiper , okuldan bir geliyor alahhh-tatlicadiarzu- ne önlük kalmış ne pantolon, okulda her yerden kayarak sürünerek iniyor, sanki merdiven yok. Okulun dışındaki günlerde günlük 2 kere değiştiği oluyor bazen daha fazla..... haylazlık durumuna bağlı. Bende pipirikliyim toz , leke görüyüm çıkar at at attt banyoya diye söylenirimkötükedihüso Oda alıştı gider değiştirir. Ama genelde o ilk şokları annem yaşar ben işte olduğumdan, o yıkar çamaşırları ben toplar, ütülerim.... seve seve buda yavrumun diye diye ütülerim Olsun canı sağolsun erkekiminkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım allah bagışlasın benim kızım sabah giydigini öglenleyin üzerinde göremessin :)) anlıyacagın günde üç posta kıyafet degiştiriyor yani çocukların hepsi aynı tatlım allah eksikliklerini göstermesin rabbim tüm çocukları korusun

Back