Çocuklarına Onceair toz kullananlar

eebbrruuyr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
6
3
28
Arkadaşlar 22 aylık oğlum var onceair tozları kullanıyorum doktorum verdi bazen çok kararsız kalıyorum verip vermemekle kullananlar varmı

Alerjik astımı mı var ? Ve sürekli mi kullanacaksınız her gün mü yani ?
Geçen aylarda hasta oldu Bronşit olmuştu tekrarlamasın dedi hasta etmemeye çalışın dedi sürekli bronşit olursa kroniğe dönebilirmiş kafam çok karışıyor ama gittiğim doktor oturduğum illedeki en iyi doktor ama işte anne olunca insan kafası allak bullak

Bronşit tamamen iyileşene kadar doktor ne diyorsa onu yapın bence. Çünkü çok illet bir hastalık biraz vücutta kalsa hemen iltihap yapıyor tekrar hasta oluyor. Aklınıza yatmıyorsa başka doktora da gidin ama tamamen iyileşene kadar tedaviyi bırakmayın

Teşekkür ederim valla cevap verdiğiniz için

Alerji uzmanları çok uzun süre kullanılmasını önermiyor ,bazı doktorlar her yıl kullandırılan mesela. Bence doktora güveniyorsanız şu an kullanın ,alerjiyle ilgili başka belirti var mı, cilt kuruluğu,küçükken süt alerjisi gibi. Üniversite hastanesinde yada özelde alerji profesörü varsa bir götürün derim ben

6 ay kullanmamı istedi doktorum birde uzun süre bronşit etmememiz lazım dedi o yüzden miş hava soğuk zaten tüm gün evdeyim o yüzden vermek bazen saçma geliyor ama doktor verdiği içinde veriyorum doktorumda kaliteli bir insan yine birsey olsa ona giderim ama annelik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…