• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuklarin hic bir gunahi yok. yasasinn onlar.

eminent8787

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
153
187
103
38
evet az once bakarkrn tekrardan kiyiya vuran 3 yasindaki melegin fotografini gordum.icim parcalandi. o ellerini tutup opmek istedim. cocuklar masum günahsız sevilmeyi sarilmayi hakkeden cocuklarimiz. cok uzucu.. dunyanin neresinde olursa olsun olmesinler. su dunyada riyakarsiz yalansiz en samimi sekilde gozlerin icine bakan mutlu eden tek seyy cocuklar.onlar kotuluk ne bilmezler.nerden bilsin ki?

Cocuklarda ölür yeni doğmuş bir bebekte ölür.Vakti okadarsa bir bahane bazende o bile gerekmez.Hepimiz için geçerli.
Dünyada bir sürü olay oluyor öyle veya böyle insanlar ölmeye biz kalanlar yaşamaya devam ediyor. Yapacak birsey gorunmuyor henüz.en azından "bizim" yapabileceğimiz.

Allah in takdiridir ona diyecek hic birsey yok. uzuldugum bebeklerin cocuklarin trajik bir sekilde olmesi.. cok aci. kim bilir bogulurken nasil korkmustur..iste en aci olanda bu.

O fotorafi bende gordum ve cok uzuldum.
Melegim nekadarda guzel. Keske elimizden bisey gelsede yapabilsek ama olmuyor iste..

Gözümün önünden gitmiyor o resim...:KK43:
Göz deyince aklıma Geldi. Hz. Ali zamanında bir mümin öldürülmüş.Öldüren kafir inkar etmiş.Şahit bulmuşlar.Şahit demiş gördüm elince hançer vardı,müdahale etmedim.
Hz. Ali diyor ki : Sen bir müslüman öldürülürken niye gidip yardım etmedin.Sana iki göz fazla bir mümin öldürülüşünü seyredene iki göz fazla diyor.Çıkarın bir gözünü diyor.
Bize iki göz gerçekten fazla..

Back