- 10 Kasım 2017
- 98
- 62
- 3
- 30
- Konu Sahibi Yusufcukkk
-
Teşekkür ederim canım denicektim ama oğlum ağzını açmıyo hiçKarbonatli suya batirilmis pamukla silince geciyor diye biliyorum ama siz yine de bi bilene sorun. Tecrubeli anneler yetisir şimdi . Geçmiş olsun
Teşekkür ederim☺Bende karbonatla siliniyor diye biliyorum canım.. geçmiş olsun kuzuya..
Donuk dut dediğiniz kurutulmuş dut mu oysa bu yaz kuruttum daha kaynatıcakmıyım onuCanim kirmizi dut receleri pekmezi yada donuk dut bulabilirsen isit koy direk bir gunde geciyor biraz yakiyor ama geciyor
Sabah doktora götürücem zaten ciddi bişey galiba ateşide çıktıKenecort diye bi ilaç var o iyi gelir canm araştır eczaneye de sor öyle al
Ateşi çıktı diye götürecektim flagyl diye bi ilaç kullanıyoruz antibiyotik grubunda onun yan etkisi olabilir diye düşündüm mürekkebi annemde kullanırdı siz söyleyince geldi aklımaAynisi ama daha beteri basima geldi ne ilaclar sprey kullandm en son ablamin kaynanasini dinledim eczaneden murekkeb aldim bu yaralr icin receteye ihtiyac yok soyle verirler kulak copuyle gunde uc defa agiz ici her tarafa surdum iyice 3 4 gune gecti sonra inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?